Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ve Arroyo da gitti!

Ve Arroyo da gitti!

G.Saray LH’de Jawai, Furkan aldemir , Aradori, Vougioukas’ın ardından Porto Rikolu yıldız da alacaklarını tahsil edememesi sebebiyle takımdan ayrıldı

Ve Arroyo da gitti!

Sarı-kırmızılılara, “Pazartesi gününe kadar 3 aylık alacağımı ödeyin” mesajı yollayan 35 yaşındaki oyun kurucuyla dün ipler koptu. Ural Aküzüm, “Hiç kimse G.Saray’dan büyük değildir” ifadeleriyle ayrılığı duyurdu

G.SARAY’DA potadaki kriz bitmek bilmiyor. Ödeme konusunda sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılılar cumartesi günü basketbolcularla yapılan toplantıda “2 ay geriden ödeme yapalım” dedi ve tüm oyuncular bunu kabul etti. Ama o sırada sakatlığının tedavisi için Miami’de olan Carlos Arroyo toplantıda bulunmuyordu.

SARI-kırmızlı idareciler de önceki ün 15.00 sularında Türkiye’ye gelen Porto Rikolu yıldızla aynı gün toplantı yapmak istedi. Ancak 35 yaşındaki oyun kurucu bu toplantıya katılmayacağını ifade etti ve bağların kopma noktasına geldiği ifadelerini önceki gün menajeri aracılığıyla yönetime iletti. Arroyo, “Pazartesi’ye (düne) kadar 3 aylık alacağım ödensin. Aksi halde 06.30 uçağına bilet aldım. ABD’ye dönüyorum” ifadelerini kullandı.

ASLINDA Porto Rikolu yıldız gemileri çoktan yakmış, ödemeler ise mazeret olarak ön plana çıkmıştı. Zaten menajeri de yöneticilere “Carlos yanlış yapıyor ama ikna edemiyoruz” diyerek tabloyu net şekilde özetledi. Yönetimle toplantı yapan Ergin Ataman’ın erken gelmesi halinde Anadolu Efes maçında oynatmayı bile düşündüğü 35 yaşındaki oyun kuruncunun uzlaşmadan uzak ve yıkıcı tutumu karşısında “Carlos takımın önüne geçiyor. Bunlar kabul edilemez. Benim için takım ve kulüp daha önemli” diye resti çekti.

Haberin Devamı

YAŞANAN bu gelişmeler üzerine sarı-kırmızılıların basketbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ural Aküzüm, Porto Rikolu yıldızla yolların ayrıldığını şu sözlerle duyurdu: “Ergin Ataman bize Carlos Arroyo’nun takım içi dengeleri bozduğunu ifade eden bir rapor verdi. Takım ruhunu bozmak, tehdit etmek, umursamaz davranmak bu konularda hata kabul edemeyiz. Carlos Arroyo çok yanlış davrandı. Sinan, Ender, Kerem ve diğerleri kısaca hepsi bizim için önemli ve eşit seviyede kimseye ayrıcalık yapamayız Arroyo da dahil. Hiç kimse G.Saray’dan büyük değildir.”

Haberin Devamı

‘Buranın parçası olamayacağım’
CARLOS Arroyo da ayrılığı dün twitter’ından şu sözlerle duyurdu: “G.Saray’ın içinde bulunduğu ekonomik koşul, sahipsiz ve dengesiz durumu benim buranın bir parçası olamayacağımı gösteriyor. G.Saray ile olan birlikteliğimi sonlandırma kararı aldım. Bu kararımı büyük üzüntü ile kamuoyuna ve ateşli taraftarıma bildiririm.”