Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da Asamoah heyecanı!

Galatasaray'da Asamoah heyecanı!

Kayserispor'un ardından Osmanlıspor karşısında da şov yapan sarı-kırmızılı takımın yöneticileri, “Bu takıma daha Feghouli dahil olacak. Asamoah'ı da alırsak bambaşka oluruz. Aramıza katılacak oyuncularla film o zaman başlayacak” diye konuştular.

Galatasaray'da Asamoah heyecanı!

Kayserispor'un ardından Osmanlıspor'u da deplasmanda yenip ligde 2'de 2 yapan Galatasaray'da yüzler gülerken, yönetim ve teknik direktör Igor Tudor, geleceğe yönelik umut dolu mesajlar verdi.

Sarı-kırmızılı yöneticiler, Ankara dönüşü teknik direktör Tudor'u tebrik etti. Yöneticilerin, “Galibiyetten çok, oynanan futbol bizi mutlu ediyor. Bu kadar kısa sürede bu kadarını biz de beklemiyorduk” diyerek Hırvat teknik adamı övdükleri öğrenildi. Tudor'un ise buna karşılık, “Çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Ne oynamak istediğimizi biliyoruz. Futbolcularım da bütün iyi niyetiyle çalışmalarını sürdürüyor” dediği öğrenildi.Sarı-kırmızılı yöneticiler, daha sonra kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede, “Bu takıma daha Feghouli dahil olacak. Asamoah'ı da alırsak bambaşka oluruz. İki haftaya bakarsak bu daha fragman... Aramıza katılacak oyuncularla film o zaman başlayacak” diye konuştukları dile getirildi.

Maçtan sonra yakın çevresine, taraftarın kendisini tribüne çağırmasını değerlendiren Igor Tudor, “Kimseyle küs değilim. Önlerinde bu takımı alkışlayacakları çok günleri var” dedi. Belhanda'nın diğer takım arkadaşlarının seviyesine ulaşmasının biraz zaman alacağını ifade eden Tudor, “Herkes koşar ve yardımlaşırsa sorun kalmaz. Benim istediğim de bu” diye konuştu.

Haberin Devamı

(Milliyet)