Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da Belhanda için karar verildi!

Galatasaray'da Belhanda için karar verildi!

Galatasaray Belhanda ile yol ayrımına gidiyor... Fatih Terim’in performansından memnun olmadığı Faslı 10 numara Younes Belhanda için menajeri ile temasa geçecek olan Galatasaray yönetimi, devre arasına kadar kulüp bulunmasını isteyecek.

Galatasaray'da Belhanda için karar verildi!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e 1-0 mağlup olarak gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktığı maça Younes Belhanda'nın tavrı damga vurmuştu. Oyundan çıkarken taraftarın protestosuna küfürle karşılık veren Faslı 10 numaraya, hocası Fatih Terim basın toplantısında sahip çıktı ancak perde arkasında yaşananlar farklı...

Sabah'ta yer alan habere göre; Terim, yüzünde kırık olduğu dönemde bile vazgeçmediği Belhanda'nın performansından hiç memnun değil. İmparator, geçen sezonun devre arasında Suudi Arabistan'a satılmasına izin vermediği oyuncu için Ocak ayında ısrarcı olmayacak. Sarı-kırmızılı yönetim de taraftarlarla yıldızı barışmayan Belhanda'yı satma kararı aldı.

ALTERNATİFİ OLMADIĞI İÇİN KADRO DIŞI KALMAYACAK

Menajer William D'Avila ile temasa geçmeye hazırlanan Galatasaraylı yetkililer, oyuncusu Belhanda'ya ara transfer döneminde kulüp bulmasını isteyecek. Sezon başında yönetimden sözleşmesinin uzatılmasını isteyen ancak olumlu cevap alamayan Belhanda da artık ayrılmaya sıcak bakıyor. Takım içinde şu anda alternatifi olmadığı için Belhanda'nın kadro dışı bırakılması söz konusu değil. Yıldız oyuncu devre sonuna kadar takımda oynamaya devam edecek.

Haberin Devamı

KÜFÜR, KAHKAHA VE SİLAH…

Oyundan çıkarken tribünlerden yükselen ıslıklara el kol hareketleri ve küfürle karşılık veren Belhanda, direkt soyunma odasına gitti. İkna edilip geri getirildiğinde ise kulübede kahkahalarla gülen yıldız oyuncunun eliyle silah işareti yapması da büyük tepki çekti.

79 MAÇTA 9 GOL 21 ASİST

Galatasaray'ın 2017 yılında Dinamo Kiev'den 9 milyon Euro'ya aldığı Belhanda, sarıkırmızılı ekipte 79 karşılaşmada forma giyip 9 gol, 21 asistlik performans sergiledi. Yıllık 3 milyon 350 bin Euro kazanan ve 2021'e kadar sözlşemesi olan Faslı yıldız, G.Saray'da 2 lig şampiyonluğu ve 1'er kez de Türkiye Kupası ve Süper Kupa sevinci yaşadı.