Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da büyük şok! Kamptan ayrıldı

Galatasaray'da büyük şok! Kamptan ayrıldı

Galatasaray'ın Senegalli yıldızı Badou Ndiaye, Premier Lig yolunda... Osmanlıspor maçı öncesi kamptan ayrılan Ndiaye'nin bu hamlesi kendisini isteyen Stoke City'ye gideceği şeklinde yorumlandı.

Galatasaray'da büyük şok! Kamptan ayrıldı

Galatasaray'da gece yarısı beklenmedik Badou Ndiaye gelişmesi yaşandı. İngiliz kulübü Stoke City, sezon başında Galatasaray'a kaptırdığı Badou Ndiaye için tekrar devreye girdi.

Oyuncunun menajeri William'a yetkiyi veren Stoke cephesi, 16 milyon Euro'luk yazılı resmi teklifi sarı kırmızılı kulübe iletti. 19 Ocak'ta yaşanan bu gelişmeyi o zamanki başkan Dursun Özbek, "20 milyon Euro isteriz" diyerek geri çevirmişti. Ancak transferden vazgeçmeyen İngilizler, yönetim değişince tekrar Galatasaray'ın kapısını çaldı.

Kulübü boş kasa ile devralan yeni başkan Mustafa Cengiz, teklife olumlu yaklaşsa da son sözü teknik direktör Fatih Terim'e bıraktı. Terim ise, "Ndiaye önemli bir oyuncu. Onu gönderirsek, transfer için kalan kısa sürede yerini doldurmak mümkün değil" diyerek transfere onay vermedi.

Galatasaray resmi siteden açıklama yaptı
Sarı-Kırmızılı kulüp, resmi siteden Ndiaye'nin kadroya alınmadığını doğruladı ve şu açıklamayı yayınladı:
31 Ocak'ta sona erecek transfer dönemi öncesi oyuncumuz Badou Ndiaye'ye yurt dışı kulüplerinden önemli teklifler var. Bir süredir kendisiyle ilgili teklifler nedeniyle kafasının karıştığı gözlenen Badou Ndiaye, bu durumda maça çıkmasının sağlıklı olmayacağını teknik direktörümüz Fatih Terim'e iletmesi üzerine teknik heyetimiz tarafından karşılaşmanın kadrosuna alınmadı Osmanlıspor maçına bu şekilde çıkması risk olarak görünen oyuncumuzun durumunun bir iki gün içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Haberin Devamı