Gazete Vatan Logo
Galatasaray Seçim var Aysal belirsiz

Seçim var Aysal belirsiz

Ünal Aysal ve yönetimi seçimli genel kurul kararı aldı

Seçim var Aysal belirsiz

G.SARAY'DA başkan Ünal Aysal bir kez daha süresi dolmadan seçime gitme kararı aldı... Önceki gün olağanüstü divan kurulunda üyelerin muhalefeti ile karşılaşan başkan Ünal Aysal, dün yönetim kurulu ile bir toplantı yaptı ve sonunda seçimli genel kurul kararı alındı...

Ünal Aysal'ın başkanlığında dün 16.00'da toplanan sarı-kırmızılı yönetimin görüşmesi 3 saati bulurken özellikle gayrimenkuller için önerilen modelin ve basketbol AŞ'nin kurulması hakkındaki düşüncelere divan kurulundan gelen sert tepkiler görüşüldü. Aysal ve yöneticiler genel kurulun gelecek ile ilgili olarak kararı vermesinden yana tavır koyunca seçim kararı da ardından geldi... Toplantı sonrasında ise resmi siteden bir açıklama yayınlandı.

ASLA?ŞÜPHE?OLMAMALI

G.SARAY yönetimlerinin her zaman G.Saray camiasının güven ve desteği ile ayakta durduğunun altı çizilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"17 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşen Olağanüstü Divan Kurulu camiamızın Yönetim Kurulumuza güveni konusunda bazı hoşnutsuzluk ve endişeler olduğunu göstermiştir. G.Saray çok önemli bir mücadele içindedir. Bu mücadelenin layıkı ile yürütülebilmesi için arkasında tüm camianın güveni olduğu konusunda en ufak bir şüphe bulunmayan bir yönetime ihtiyaç vardır.

Haberin Devamı

AYSAL?ZAMAN İSTEDİ

BU anlayışla Başkanımız ve Yönetim Kurulu en kısa sürede kulübümüzü seçimli Genel Kurul’a çağırma kararı almıştır. Bu karar uyarınca Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyeleri 18 Eylül 2014 (bugün) itibarı ile görevlerinden ayrılacak ve bir ay içinde tüm kurullar için seçim yapılacaktır. Genel Kurul 18 Ekim 2014’te, eğer yeterli çoğunluk sağlanamazsa 25 Ekim 2014’te toplantısını yapacaktır.

BU açıklama yapılırken başkan Ünal Aysal ise hem yönetim toplantısında hem de sonrasında adaylığı ile ilgili olarak net bir tavır göstermedi. 2016'da dolacak başkanlık süresi öncesinde seçim kararı alan Ünal Aysal, adaylığı ile ilgili olarak "Ailem ve yakın arkadaşlarım ile konuşup düşündükten sonra kararımı vereceğim" diyerek zaman istedi.

Yöneticileri tek tek aradılar
YÖNETİM kurulu toplantısı yapılırken üyelerden bir kısmı toplantıya katılmadı. Aralarında 2. başkan Özkan Olcay'ın yanı sıra Şükrü Ergün, Emir Sarıgül gibi önemli isimler de toplantıda yer almadı. 5 asil üyenin yer aldığı toplantıda seçim kararı almak için 2 üyenin daha onayına ihtiyaç duyulurken başkan Ünal Aysal, herkesin onayını almak adına katılmayan tüm üyelerle görüştü ve sonrasında herkesin imzasını da içeren bir duyuruyu internet sitesine koydu.
‘Protestolar G.Saray'a yakışmadı’
G.SARAY Başkanı Ünal Aysal Anderlecht maçında taraftarın tepki gösterdiği isimlere destek için bir mesaj yayınladı... Yaşananların G.Saray'a yakışmadığının altını çizen Ünal Aysal özetle şu ifadeleri kullandı:
"KAZANDIĞIMIZ zaferlere, kupalara asistleriyle, golleriyle ve en önemlisi terleriyle imzalarını atmış Selçuk ve Burak, ahlaklı sporcular olduğu gibi iyi de G.Saraylılardır. Veysel aramıza yeni katılmasına rağmen sporcu ahlakı ve mücadele isteği ile G.Saray ruhunu ortaya koymaktadır.
SPORCU kaybetmenin kolay, kazanmanın ise zor olduğunu hepimiz geçtiğimiz yıllardaki tecrübelerden gayet iyi biliyoruz. Önümüzdeki bu uzun yolda taraftarlarımızın takımımıza ve tüm oyuncularına destek vereceklerine inancım tamdır."

Haberin Devamı