Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da kritik hafta! Uçaklar gelecek...

Galatasaray'da kritik hafta! Uçaklar gelecek...

G.Saray, Fernando için 5.5, Fegouli için 4, Ndiaye için 7 milyon Euro bonservis ödeyecek. Bir hafta içinde 4 oyuncu kadroya katılacak

Galatasaray'da kritik hafta! Uçaklar gelecek...

FERNANDO - Manchester City ile Fernando'nun bonservisi için 5.5 milyon Euro'ya anlaşma sağlayan G.Saray bu rakamı 4 yıllık vadede ödeyecek. Brezilyalı orta saha yıllık 3 milyon Euro ve 3 sezonluk kontratı kabul etti.

FEGHOULİ - Faslı sağ açığın transferini de imza aşamasına getiren Galatasaray, West Ham'a 4 milyonluk bonservisi 4 yıllık vadede ödemeyi teklif etti. Feghouli'ye Belhanda'nın aldığı 3.3 milyon Euro teklif edildi.

NDİAYE - Badou Ndiaye için Osmanlıspor ile süren pazarlıklarda iki kulüp bonservis için 7 milyon Euro rakamında buluştu. Takas formülünü geri çeviren Başkent ekibi, "G.Saray'a gitmek istiyorum" diyen oyuncusunun isteğini kabul etti.

VOLKAN ŞEN- F.Bahçe'den ayrılan mili oyuncunun imzası için 3 yeni yabancı futbolcunun imzalarını bekleyen G.Saray yönetimi, Volkan'a "İmza parasından vazgeç, yıllık 1.5 milyon Euro" dedi. Volkan bu teklife "Evet" dedi.

(Sabah)