Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da küfür isyanı!

Galatasaray'da küfür isyanı!

Futbolcular, Twitter ve Instagram’dan gelen ağır eleştirilere tepki gösterdi: "Ligin başından beri zirvedeydik ama çok eleştirildik" diyen sarı-kırmızılılar, sosyal medyada tüm takımın linç edildiğini dile getirdi. Yabancı yıldızlar ise özellikle küfürden rahatsız...

Galatasaray'da küfür isyanı!

Sosyal medyadan en çok etkilenen kulüp olan Galatasaray'da futbolcular isyan bayrağını çekti. Türk Telekom Stadı'nda kazandıkları maçlarda bile takım arkadaşlarının ıslıklanmasına şaşıran futbolcular, "Ligin başından beri zirvedeydik ama çok eleştirildik. Takımdaki herkes sosyal medyada taraftarımız tarafından linç edildi" diyerek görüşlerini paylaştılar.

Yabancı yıldızlar, özellikle özel hayatlarında aileleri ile paylaştıkları fotoğrafların altına yazılan küfürlerden rahatsız. Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim ise iki yıldır sosyal medyadan fazla etkilenmesinin bedelini ağır ödüyor ve "Kulübü twitter yönetiyor" yorumları yapılıyor.

Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesiyle başlayan süreçte birçok operasyonda taraftarın dediği oldu. Sosyal medyada ismi sürekli empoze edilen İgor Tudor, Riekerink'in yerine gelirken, Özbek ve ekibi bu periyotta sadece Sneijder meselesinde taraftarı dinlemedi.

Kaynak: Sabah