Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da Ozan Kabak Schalke maçında 11'e!

Galatasaray'da Ozan Kabak Schalke maçında 11'e!

Galatasaray'da, Emre Akbaba ve Henry Onyekuru'dan sonra Sofiane Feghouli ve Fernando da üç hafta yok. Serdar Aziz'in yetişmesi zor. Schalke 04 ile oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi maçında forma genç Ozan'ın.

Galatasaray'da Ozan Kabak Schalke maçında 11'e!

Devreyi kapatan Emre Akbaba ve tedavisi 20 gün sürecek Onyekuru'dan sonra Galatasaray iki fire daha verdi: Fernando ve Feghouli.

İki futbolcunun sahalara dönüşü 3 haftayı bulacak. Bursaspor maçında kasığından sakatlanan Serdar Aziz'in durumu da kritik. Belhanda, Rodrigues ve Donk ise ağrıları olmasına rağmen Schalke maçında görev yapabilecek. Bu gelişmelerden sonra Fatih Terim'in 10 gün içerisinde oynanacak Schalke 04, Yeni Malatya deplasmanı ve Fenerbahçe derbisi için ilk 11 alternatifleri azaldı.

LINNES DE 11'E

Terim'in Schalke'ye karşı savunması daha iyi olduğu için Linnes'i Mariano yerine tercih etmesi bekleniyor. Serdar Aziz'in yerinde ise Ozan forma giyecek. Genç oyuncuyu tecrübesiz olduğu için Şampiyonlar Ligi maçlarında kullanmayan Terim, Ozan ile özel bir görüşme yaptı ve pozisyonlarda risk almadan oynamasını öğütledi.

EMRE BELÖZOĞLU GİBİ…

Kariyeri boyunca genç oyunculara güvenip, şans veren Fatih Terim, Galatasaray'da görev yaptığı ilk dönemde Emre Belözoğlu'nu 17 yaşında takıma monte etmişti. 17 Mayıs 1997'de Tugay Kerimoğlu'nun yerine oyuna girerek ilk kez sarı kırmızılı formayı giyen Emre, 18 yaşındayken Beşiktaş derbisinde sahanın yıldızı olmuş ve Galatasaray'ın 3-2 kazandığı 90 dakikada galibiyet golünü atmıştı.

Haberin Devamı

İMPARATOR AŞKI

Milan, dün akşam oynanan ve 1-0 kaybettiği Milano derbisi öncesi yaptığı paylaşımda Fatih Terim'i andı...İtalya'da da İmparator lakabıyla anılan Fatih Terim döneminde oynanan İnter maçında, o dönem Milan forması giyen Contra'nın attığı golü ve Terim'in sevinci hatırlatıldı. Tecrübeli teknik adam da bu görüntüleri Instagram'da "Unutulmaz bir akşamdı" diye paylaştı.(Sabah)

OZAN KABAK

5 MAÇ

10 Top Kapma

11 Hava topu kazanma

%61 İkili müc. kazanma