Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da rota Hollanda!

Galatasaray'da rota Hollanda!

Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Clichy'den ret cevabı alınca başka alternatiflere yöneldi.

Galatasaray'da rota Hollanda!

Hollanda basınında yer alan habere göre sarı kırmızılı ekip, PSV Eindhoven'ın 23 yaşındaki sol beki Jetro Willems'i listesine aldı.

Igor Tudor'un Lionel Carole'den memnun olmadığı ve ona bir alternatif aradığı kaydedilirken PSV'nin bu transfer için ilk etapta 8 milyon Euro talep ettiği belirtildi. Fakat Hollanda ekibinin pazarlık açık olduğu ifade ediliyor.

Sparta Rotterdam da bu transfer hamlesini yakından takip ediyor. Hollanda ekibi, Willems'in transferinden %7.5 pay alacak.

1.69 boyundaki oyuncu Sparta altyapısından yetişmiş ve 2011'de PSV'nin yolunu tutmuştu.

Geçen cuma Hollanda basınına konuşan Willems, transfer için hazır olduğunu ifade etmişti. PSV'nin hala Hollanda'nın en büyük ekibi olduğunu söyleyen Willems, "Bazen bunu unutuyoruz. Eğer zamanı geldiyse ve kulüp de kabul ederse ayrılabilirim. Şu anda transfere hazırım. PSV ile her şeyi kazandım. Artık gönül rahatlığıyla transfer yapabilirim" demişti.

Geçen sezon 32 maçta forma giyen Hollandalı oyuncu 2 gol 3 asistlik bir performans sergilemişti.

Haberin Devamı

Sağ beke de Hollandalı!

Galatasaray sağ bek için de Ajax'tan Tete'yi düşünüyor. Takımdaki Hollandalılar Wesley Sneijder ve Nigel De Jong'un ise durumları belirsiz. De Jong kesin olarak gözden çıkarılırken Sneijder ise uygun bir teklif gelmesi halinde gönderilecek.

(Ajansspor)