Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da sağ beke yeni isim

Galatasaray'da sağ beke yeni isim

Aslan’da sağ bek arayışları hız kazandı... Sevilla’nın 31 yaşındaki Brezilyalı oyuncusu Mariano için kulübüne teklif yapılırken, başarılı defans oyuncusunun menaceri de görüşmeler için İstanbul’a çağrıldı.

Galatasaray'da sağ beke yeni isim

Sabri’nin ardından Cavanda da gönderildi, sağ bekte sadece Linnes kaldı. Teknik heyetin takviye yapılmasını istediği öncelikli bölge burası. Kadroda Tarık Çamdal da olmasına rağmen Igor Tudor, henüz ondan beklediği verimi alabilmiş değil. Tete ve Juanfran ile görüşen ancak transferleri sonuçlandıramayan Galatasaray’ın yeni hedefi Mariano. Sevilla’nın 31 yaşındaki sağ beki için Cim Bom hızlı davranıyor. Kulübüyle temas kurulurken, ilk teklif yapıldı.

Gelen bilgilere göre Galatasaray 3.5-4 milyon Euro civarı bir rakamı gözden çıkarttı. 1 senelik mukavelesi kalan tecrübeli futbolcu sadece sağ bekte değil, stoperde de görev yapabiliyor. 1.77 boyundaki Mariano’nun menaceri de görüşmeler için İstanbul’a çağrıldı.

Corchia’yı istiyorlar

2015’de Bordeaux’tan Sevilla’ya 3.5 milyon Euro’ya transfer olan Mariano, geçen sezon 31’i La Liga olmak üzere toplam 43 resmi maçta forma terletti. Mariano bu karşılaşmalarda 4 asist yaptı. Sevilla Mariano’yu göndermesi halinde sağ beke Galatasaray’ın da listesinde bulunan Corchia’yı alacak. Corchia’nın bonservisi Lille kulübünde.

Haberin Devamı

(Fanatik)