Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da Serdar Aziz'in sözleşmesi feshedildi!

Galatasaray'da Serdar Aziz'in sözleşmesi feshedildi!

Galatasaray, Serdar Aziz'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini KAP'a bildirdi. Serdar Aziz, Fenerbahçe ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı.

Galatasaray'da Serdar Aziz'in sözleşmesi feshedildi!

Galatasaray daha önce kendisine takım bulmasını istediği Serdar Aziz'in sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. Buna göre Serdar Aziz, sarı-kırmızılı kulübe 2 milyon 300 bin Euro tazminat ödeyecek.

Sarı-kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan açıklama şu şekilde: "Profesyonel futbolcumuz Serdar Aziz ile Şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Buna göre oyuncu Şirketimize 2.300.000 Euro tutarındaki bedeli karşılıklı sona erdirme tazminatı olarak ödeyecektir."

Serdar Aziz, Fenerbahçe ile anlaştı

Galatasaray ile sözleşmesini karşılıklı fesheden Serdar Aziz soluğu Fenerbahçe kulüp binasında aldı. Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak için menajeri Haluk Canatar ile beraber sarı-lacivertli kulüp binasına giriş yaptı.

Milliyet muhabiri Senad Ok'un verdiği bilgilere göre, görüşmede Serdar Aziz'e 2.5 yıllık sözleşme teklifi yapıldı. Yıldız futbolcu teklifi kabul etti. Fenerbahçe, deneyimli stopere yıllık 2 milyon euro ödeyecek. (Milliyet)