Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da sıcak gelişme! Anlaşma sağlandı...

Galatasaray'da sıcak gelişme! Anlaşma sağlandı...

Galatasaray, İtalyan kulübünün başarılı orta saha oyuncusu Jurac Kucka ile her konuda anlaşma sağladı. Slovak oyuncuyu satın alma opsiyonlu olarak kiralamak isteyen Cim-Bom’un bu transferi birkaç gün içerisinde açıklaması bekleniyor.

Galatasaray'da sıcak gelişme! Anlaşma sağlandı...

Galatasaray transferde yoğun bir trafiğin içine girdi. Sarı-kırmızılılar Belhanda ve İmbula’dan sonra orta sahaya transfer etmek istediği üçüncü ismi belirledi. Sarı-kırmızılılar, Milan’ın Slovak futbolcusu Juraj Kucka’ya talip oldu.

30 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için İtalyan ekibine teklifte bulunan Cim-Bom, orta sahada görev yapan tecrübeli futbolcuyu ilk olarak kiralama yoluna gidecek. Sarı-kırmızılılar, İtalyan ekibiyle 2019’a kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray, futbolcuyla her konuda anlaşma sağladı, iş İtalyan kulübünden alınacak olumlu yanıta kaldı. Teknik direktör Igor Tudor’un, Slovak yıldızı ısrarla kadrosunda görmek istediği bildirildi. 1.86 boyundaki oyuncu geçen sezon Serie A’da 30 maçta görev yapmış ve 3 gol, 2 asistlik bir performans sergilemişti. Çalışkanlığıyla beğeni toplayan Slovak oyuncu ülkesinin milli takımında da görev yapıyor.

Sportif direktör Cenk Ergün’ün Kucka’nın transferi için büyük aşama kaydettiği ve bu ismin birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

30: Orta sahanın ortasında görev alan Kucka bu sezon Milan formasını ligde 30 maçta giyerek istikrarlı bir görüntü çizdi. Slovak oyuncu bu maçlarda 3 gol attı, 2 asist yaptı.

(Skorer)