Gazete Vatan Logo
Basketbol Galatasaray'da yeni transfer!

Galatasaray'da yeni transfer!

Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı, sezon sonuna kadar anlaşmaya vardığı ABD'li oyuncu Malik Hairston ile sözleşme imzaladı.

Galatasaray'da yeni transfer!

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda sarı-kırmızılıların Bayern Münih ile oynayacağı THY Avrupa Ligi C Grubu 5. hafta maçı öncesinde düzenlenen imza törenine, Hairston'un yanı sıra Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer katıldı. İki ve üç numaralı pozisyonlarda görev alabilen Hairston, törende yaptığı açıklamada, "Bu güzel takımda olacağım için çok mutluyum. Ekibimizle beraber iyi işler yapacağımızı düşünüyorum" dedi. Sarı-kırmızılı takımdan önce birkaç ekiple görüştüğünü belirten ABD'li oyuncu, "Ancak Galatasaray ismini duyduktan sonra, başantrenörü ve takım arkadaşlarımı tanıdığım için tek amacım buraya gelip, başarılı olmaktı" şeklinde konuştu.

"ŞUAN NET BİR KARARIMIZ YOK"

İmza töreninde, 26 yaşındaki oyuncu hakkında bilgi veren Murat Özyer ise "Sakatlıklar nedeniyle birtakım arayışlara girdiğimiz dönemde, Hairston'un Avrupa Ligi tecrübesi olması teknik ekibimiz tarafından ilk tercih olarak kullanılmasında önemli rol oynadı. Umarım hem bizim için hem kendisi için iyi bir sezon geçer" ifadelerini kullandı.
Bundan sonra transfer yapıp yapmayacaklarıyla ilgili bir soru üzerine Özyer, bu akşam oynanacak Bayern Münih maçının bu konuda belirleyici olacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Türkiye Ligi'nde birtakım limitler var. Bu limitler içerisinde takımımızın bundan sonraki kadrosu belli olacak. Önemli bir maçımız var. Transferle ilgili bu maçtan sonra teknik ekibimizle birtakım kararlar alacağız. Bu kararların hangi yönde olacağı maçtan sonra belli olacak. Şu an için net bir kararımız yok. Sakatlıklar yaşıyoruz ama sakatlıktan dönen oyuncular var. Onlar da kadronun tamamlanması ve gerçek bir takım performansı ortaya koyabilmek için ellerinden geleni veriyorlar. Beklediğimizden biraz daha geç ritmimizi yakalacağız. Bu süreçte maçları oynarken, iyi sonuçlar almamız gerekiyor."

Haberin Devamı