Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da yeni transferler imzaladı!

Galatasaray'da yeni transferler imzaladı!

Galatasaray, devre arasında kadrosuna kattığı yeni transferleri düzenlenen törenle sözleşme imzaladı.

Galatasaray'da yeni transferler imzaladı!

Süper Lig'de son olarak sahasında Trabzonspor'u 2-1 mağlup ederek lider Başakşehir'le olan puan farkını 6'ya indiren Galatasaray, devre arasında kadrosuna kattığı yeni transferleri Emre Taşdemir, Marcao, Semih Kaya, Luyindama, Diagne ve Mitroglou için imza töreni düzenledi.

Başkan Mustafa Cengiz'in açıklamaları;

Bizden forvet istenmişti. İki forvet, iki savunma oyuncusu aldık. Çok hızlı bir süreç içerisinde bunları gerçekleştirdik. Bu transferlerde emeği olan herkese tek tek teşekkür ederim. Öncelikle sözü Diagne'ye verelim. 'Jagne' diye okunuyor, oraya 'D' konmuş. Doğrusu 'Dianye'. Ben 'Dianye' dediğim zaman siz anlayın.
Belki gırgır geçtiler. Ama yönetici arkadaşlarımız serumlarla transfer görüşmelerine gittiler. Şu anda Yusuf Bey bile hastaneden geldi.
Biz, FFP içerisinde ilk defa kâra geçtik. En yakın rakiplerimizle de büyük bir fark yarattık. Umarız tüm kulüplerimiz kâra geçer. Şu anda biz istenen duruma gidiyoruz. Daha da iyi olacağımıza inanıyoruz.
Galatasaray Kulübü taraftarsız hiçbir şeydir. Taraftarlarımız Galatasaray Store’a hücum etsinler. Ne var ne yok alsınlar. Store'da ne varsa alsınlar. Silgi de olsa kalem de olsa alsınlar.
Trabzon maçın hakemle konuşuluyor. Bu bizi çok üzüyor. Ama hakemden başka 2 güzellik vardı. Birincisi Galatasaray müthiş bir futbol oynadı. Aynı şekilde Trabzonspor aynı dirençle karşılık verdi. En değerli anlar maç bittikten sonra her iki takım futbolcuları birbirine sarıldı. Bizim Avrupa'da gördüğümüz sahneler olur. Çok güzel sahneler oldu.
Trabzonspor yöneticilerinin tepkilerine hak veriyorum. İnsanın canı yanınca bağırır, gayet doğal. Biz bunun abartılmasını istemiyoruz. Aynı tepkileri biz de verdik. Ben 150 gün ceza aldım. Biz neden şiddetli tepki verdik. Uluslararası maçlarımızdan önce verdik.

Haberin Devamı

Diagne; "Selam, benim adım Diagne. Galatasaray ailesinin bir parçasıyım ve bunun için çok mutluyum."

Emre Taşdemir; "Başta Fatih Terim olmak üzere benim Galatasaray'a gelmeme katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Üç kulvarda devam ediyoruz ve umarım sezon sonunda üç kulvarda da şampiyon oluruz"

Haberin Devamı

Luyindama; "Galatasaray'da bulunmaktan dolayı mutluyum. Galatasaray çok büyük bir kulüp ve bu kulüpte oynamak için daha fazla çalışmam gerekiyor. Bu da beni daha fazla motive ediyor"

Marcao; "Galatasaray'da oynayacağım için çok mutluyum, gururluyum. Burada başarılara imza atmak istiyorum. Bunun için elimizden geleni yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın."

Mitroglou; "Fatih Hoca ile çalışacağım için mutluyum. Arkadaşlarımızla birlikte hepimiz elimizden geleni yapacağız."