Gazete Vatan Logo
Futbol Galatasaray'da yerli oyuncular isyan etti!

Galatasaray'da yerli oyuncular isyan etti!

Şampiyonlar Ligi'nde elindeki yerli futbolcuları kullanmayan Fatih Terim, yabancı oyuncularla tarihi hezimetler yaşıyor.

Galatasaray'da yerli oyuncular isyan etti!

Süper Lig’de oynanan kötü futbol ve yaşanan puan kayıpları sonrası genelde tecrübeli oyuncularına sert mesajlar gönderdiği gibi Ç.Rizespor maçında Ahmet Çalık, Ömer Bayram, Şener Özbayraklı, Emre Mor gibi öğrencilerine formayı veren Fatih Terim’in Real Madrid karşısında sakatlığı bulunan Şener hariç bu isimleri yedek kulübesinde oturtması dikkatlerden kaçmadı.

YERLİ FUTBOLCULARIN ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNADIKLARI TOPLAM SÜRE 132 DAKİKA

Akşam'ın haberine göre; Şener Özbayraklı’nın sakat olması sebebiyle dün gece yine Mariano’yu ilk 11’e yazan Fatih Terim’e ‘Nagatomo sağ beke çekilseydi solda Emre Taşdemir olabilirdi, Emre bunlardan daha mı kötü oynayacaktı’ eleştirileri yöneltilirken, tecrübeli teknik adamın yerli oyuncularına güvenmemesi ise ayrı bir tartışma konusu oldu. Madrid deplasmanında yine Marcao, Feghouli, Lemina, Seri, Mariano, Nagatomo gibi isimlere sarılan Terim’in Ç.Rizespor maçında şans tanıdığı Türk futbolcuları görmezden gelmesi takım içerisinde huzursuzluğa yol açtığı öğrenilirken, forma adaletsizliği yüzünden bazı isimlerin Ocak ayında Galatasaray’dan ayrılmayı kafasına koyduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

İşte yerli futbolcuların Şampiyonlar Ligi'nde görev alma süreleri...

Adem Büyük: 3 dakika

Emre Mor: 45 dakika

Ömer Bayram: 83 dakika

Şener Özbayraklı: 1 dakika

Ahmet Çalık: -

Jimmy Durmaz: -

Emre Taşdemir: -

Selçuk İnan: -

Galatasarayda yerli oyuncular isyan etti