Gazete Vatan Logo
Galatasaray Define avcısı Galatasaray

Define avcısı Galatasaray

Başakşehir’in 2 puan bıraktığı, Fenerbahçe-Beşiktaşderbisinin de berabere bittiği haftada Kasımpaşa’yı deviren Aslan büyük fırsatı tepmedi!

Define avcısı Galatasaray

5’te Podolski ile golü bulan Cimbom, 53’te Eduok’u durduramadı ama 59’da Bruma ile yine öne geçti. Paşa, 74’te 10 kişi kalmasına karşın 79’da penaltı kazanırken Adem’in atışını Muslera kurtardı ve sarı-kırmızılılar 3. sıraya çıktı

G.SARAY için kusursuz hafta. Sadece Kasımpaşa’yı yenmedi sarı-kırmızılılar tabiri caizce Başakşehir’in puan kaybettiği, F.Bahçe-Beşiktaş’ın yenişemedi haftadan 9 puan çıkardı. Ama Kasımpaşa maçına gelecek olursak oyun kesinlikle kusursuz değildi! 90 dakika içinde birçok kırılma anı yaşandı. 3 puan gitti, geldi derken sahneye yine Muslera çıktı ve 79’da kurtardığı penaltı ile belki de sadece 3 puanı değil Rikerink’i de kurtardı.

BAŞALAMA düdüğü ile birlikte saldırgan, rakip sahada oynayan, pozisyona giren bir G.Saray vardı. Bunu gören G.Saraylılar sonunda rahat maç izleyeceğiz dediyse, yanıldıklarını ilerleyen dakikalarda görmüşlerdir.

6 DAKİKADA TEPKİ!

6’DA Podolski, Sneijder ile yaptığı ver-kaç sonrası perdeyi açtı: 1-0. Erken golün G.Saray’ı ateşlemesi gerekirken tam tersi oldu. Sanki sarı-kırmızılar skoru tutmak isteyen bir görüntüdeydi. Buna rağmen ev sahibi uzaktan cılız denemelerle yetindi.

Haberin Devamı

2. yarı ise geliyorum diye bağıran Kasımpaşa golü geldi. 53’te Edouh dalgın Sabri’den topu kaptığı gibi içeri girdi. İlk şutunu Muslera çelse de tamamlayan yine Edouh oldu: 1-1. G.Saray’ın tepksisi ise 6 dakikada geldi. Carole harika bir çalım ve müthiş bir ara pası attı. Bruma’ya sadece dokunmak kaldı: 2-1.

74’TE Otigba takımını 10 kişi bıraktı. 78’de ise Hakan’ın ceza sahası içinde elle oynadığını hükmeden Mete Kalkavan penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Adem’in şutunu Muslera kurtardı ve G.Saray sahadan galibiyetle ayrıldı.