Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'dan Edin Visca atağı!

Galatasaray'dan Edin Visca atağı!

Bruma’nın boşluğunu doldurmak için dört koldan çalışan Cim Bom, Bosnalı yıldız için düğmeye bastı. Başakşehir 7 milyon Dolar istiyor, Aslan ise imkanları zorlayıp 4 milyon Dolar’a kadar çıktı, pazarlıklar sürüyor.

Galatasaray'dan Edin Visca atağı!

Yeni sezona yepyeni bir kadroyla girmek için neredeyse her bölgeye transfer çalışması yapan Galatasaray, sürpriz bir isim için kolları sıvadı. Bruma’nın yerini, sezonun flaş ekibi Başakşehir’de çok iyi bir sezon geçiren, toplam 43 maçta 10 gol 13 asistlik bir performans ortaya koyan Bosnalı kanat oyuncusuyla doldurmakta kararlı olan Sarı-Kırmızılılar, menacerler aracılığıyla nabız yoklamaya başladı. Geçen sezon Başakşehir, Katar’dan gelen 6.5 milyon Dolar’lık (23 milyon TL) teklifi kabul etmiş, ancak 27 yaşındaki oyuncu İstanbul’dan ayrılmak istememişti.

Katar’a gitmemişti...

Bu kez teklifin, yeniden yapılanmaya giden Galatasaray’dan geliyor olmasının Visca’nın kararında önemli bir rol oynayacağı düşünülüyor. Kulübüyle geçen sezon mukavele yenileyip anlaşmayı 2020’ye kadar uzatan başarılı futbolcunun şu an tüm bonuslarıyla beraber yaklaşık 1 milyon Euro (4 milyon TL) kazandığı da gelen haberler arasında. Geçen sezon 6.5 milyon Dolar’a ‘Evet’ diyen Başakşehir’in bu kez kapıyı 7 milyon Dolar’dan (Yaklaşık 24.5 milyon TL) açtığı, Başkan Dursun Özbek’in kafasındaki rakamın ise 4 milyon Dolar (14 milyon TL) olduğu bildirildi. Taraflar bu hafta içinde birkaç kez daha bir araya gelecek ve konuyu somut bir zeminin üzerine oturtmaya çalışacak.

Haberin Devamı

(Fanatik)