Gazete Vatan Logo
Galatasaray Fatih Terim imzaladı! Ücreti ise...

Fatih Terim imzaladı! Ücreti ise...

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesinin uzatıldığını KAP'a bildirdi.

Fatih Terim imzaladı! Ücreti ise...

G.SARAY yönetimi, teknik direktör Fatih Terim’i uzun seneler devam etmesi konusunda sonunda ikna etti. Tecrübeli teknik adamın sözleşmesi, 2020-21 sezonunun sonuna kadar uzatıldı. 22 Aralık 2017’de 4. kez takımın başına geçince 1.5 yıllık imza atan deneyimli hocanın kontratı bu sene sonunda bitecekti. Bir başka ifadeyle mukavele, başkan Mustafa Cengiz’in görev süresinin sonuna kadar da sürecek. Mayıs 2018’de seçilen başkan Cengiz, Mayıs 2021’e dek koltukta oturacak.

CENGİZ: TERİM ÖNDERLİK YAPTI

G.SARAY Başkanı Mustafa Cengiz, Fatih Terim gelişmesinin ardından Tivibu Spor’a konuştu: “Hayırlı ve uğurlu olsun. Hocamız çok iyi bir G.Saraylı. Camianın onunla hukuku çok eski. Bu birlikteliğin başarılarla taçlanmasını istiyoruz. Sözleşmesi TL olacak ki yasalara uygun davranacağız. Sayın Terim bu konuda da önderlik yapıyor. UEFA’yla hiçbir sorun yok, her şey kontrol altında, taraftarımız merak etmesin. Her adımımız bilinçli, önceden planlanmış, hiçbiri rastgele değil.”

TERİM, Hırvat Igor Tudor’la 2017-18’de uğranılan kötü sonuçların ardından Dursun Özbek döneminde yeniden kolları sıvamıştı.

Haberin Devamı