Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'dan flaş karar!

Galatasaray'dan flaş karar!

Galatasaray'da Hırvat teknik adam Igor Tudor'un görevine son verildi. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldı. 13 Ocak 2018'de veya yeterli çoğunluk olmaması halinde 20 Ocak 2018'de, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı yapılacak.

Galatasaray'dan flaş karar!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yeni Malatyaspor mağlubiyeti ardından teknik direktör Igor Tudor'un görevine son verme kararı aldı.

Bu karardan sonra Özbek'in Fatih Terim'i takımın başında görmek istemesi sonrasında bu karara karşı çıkan yöneticiler oldu.

Dursun Özbek'in ise kimsenin beklemediği bir karar aldığı, Mayıs'ta yapılacak seçimi öne çekerek 'erken seçim' yapma kararı aldığı öğrenildi.

Florya'nın patronu Fatih Terim

Yönetimde Fatih Terim'i istemeyenleri ayıklayacak olan başkan Özbek, yeni ve güçlü bir yönetimle birlikte Florya'nın patronluğunu da Fatih Terim'e verecek.

Yabancı antrenör geri götürür

Yabancı bir teknik adamın takımı daha da geriye götürüp, şampiyonluğun kaçmasına engel olmak isteyen Dursun Özbek'in bu kararının camiada nasıl karşılanacağı ise merak konusu.

Futbolcularla sorun yaşayan Igor Tudor'dan sonra iletişimi kuvvetli, futbolcuların dilinden anlayan ve disiplinli bir ismi göreve getirmek isteyen Dursun Özbek için Fatih Terim'den başka bir isim şuan için akıllara gelmiyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)