Gazete Vatan Logo
Galatasaray Haluk Canatar: Serdar Aziz'in sözleşmesini yarın feshederiz!

Haluk Canatar: Serdar Aziz'in sözleşmesini yarın feshederiz!

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, sarı-kırmızılı kulübün fesihten vazgeçtiği iddialarına dair açıklamalarda bulundu.

Haluk Canatar: Serdar Aziz'in sözleşmesini yarın feshederiz!

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. İşte Canatar'ın sözleri:

"Yarın Galatasaray'la sözleşmeyi feshederiz diye düşünüyorum. Abdurrahim Albayrak, Serdar Aziz'i aradı ve 'Çok üzgünüm bu ayrılık için' dedi. Galatasaray'dan Serdar'ın takımda kalması için bir talep gelmedi. Tüm görüşmeleri en etik seviyede götürdük. Galatasaray markasına saygı duyuyoruz. Fenerbahçe ile yaptığım toplantılardan çıktıktan sonra da hep bilgi verdim, teşekkür ettiler. Bu sürecin Serdar için de yıpratıcı olmaması adına bir konuşma yapıldı. Fenerbahçe Spor Kulübü'nü uygun gördüğümü Serdar'a söyledim. O da gayet sıcak baktı. Futbolu mu bırakacaktı? Serdar'ın çok uzun süre birikmiş alacakları var. Biz bunun için Galatasaray'a hiç tebligat çekmedik, hukuki süreç başlatmadık. Galatasaray, Fenerbahçe ile anlaşabileceğimizi söyledi."

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Sarı-kırmızılı kulüp yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yayınladı ve Serdar Aziz'in bonservissiz ayrılmasına izin vermeyeceklerini duyurdu.

Haberin Devamı