Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'dan flaş teklif! Süper Lig'e mi dönüyor?

Galatasaray'dan flaş teklif! Süper Lig'e mi dönüyor?

İngiliz medyası, Galatasaray’ın Everton’ın 28 yaşındaki santrforu Oumar Niasse ile temasta olduğunu yazdı. Tecrübeli oyuncu daha önce de gündeme gelmişti.

Galatasaray'dan flaş teklif! Süper Lig'e mi dönüyor?

Galatasaray transfer çalışmalarına devam ederken İngiliz medyasından yeni bir iddia daha gündeme geldi. Ada basınına göre Cimbom, Everton'ın golcüsü Oumar Niasse ile temasta.

CENK'İN ARKADAŞI

Cenk Tosun'un formasını giydiği Everton ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Niasse'nin de İngiltere dışına gitmek istediği belirtildi. Haberde, Galatasaray'ın yıldız oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

8 GOL KAYDETTİ

Geçen sezon İngiliz temsilcisi Everton formasıyla Premier Lig'de 22 maça çıkan Niasse bu karşılaşmalarda 8 gol atarken 2 gol kaydetti. Senegalli futbolcu, 4 kez de ülkesinin milli takımında forma giydi.

AHMED MUSA'YA YENİ TEKLİF

Galatasaray, transfer etmek istediği Nijeryalı kanat-forvet Ahmed Musa için teklifini artırmak zorunda kaldı. Çünkü, yıldız futbolcu Rusya'da devam eden Dünya Kupası'nda müthiş bir performans göstermeye başladı. İzlanda maçında rakip filelere iki gol gönderen Musa için Galatasaray'ın İngiliz ekibi Leicester City'ye kiralama bedeli olarak 2 milyon Euro sunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

10 GÜN İÇİNDE BELLİ OLACAK

Cim Bom'un Nijeryalı oyuncu için ise yıllık ücreti 3 milyon Euro'ya çıkardığı bildirildi. Galatasaray, Fatih Terim'in çok istediği oyuncuyu elden kaçırmamak için yeni teklifini sundu ve beklemeye geçti. Ahmed Musa'nın 10 gün içinde kararını açıklaması bekleniyor.

3 DEV DAHA ONUN PEŞİNDE

Ahmed Musa'nın peşinde sadece Galatasaray yok... İngiliz ekiplerinden Wolverhampton, Fransız temsilcisi Marsilya ve Wolfsburg da bu transfer için Galatasaray ile yarış halinde. 25 yaşındaki Ahmed Musa'nın Leicester City ile olan sözleşmesi 2020 yılında sona eriyor.

(Takvim)