Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'dan Serdar Aziz'e 'kulüp bul' mesajı!

Galatasaray'dan Serdar Aziz'e 'kulüp bul' mesajı!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Serdar Aziz için karar verildi. Sarı-kırmızılı kulübün deneyimli oyuncuya kulüp bulması yönünde talimat verdiği öğrenildi.

Galatasaray'dan Serdar Aziz'e 'kulüp bul' mesajı!

Bugün öğle saatlerinde Serdar Aziz'in menajeri ile görüşme sağlayan Galatasaray Yönetimi, deneyimli oyuncunun kendisine kulüp bulmasını istedi. Görüşmelerin olumlu geçtiği ve Serdar Aziz'in kendisine kulüp bulduğu taktirde takımdan ayrılacağı kaydedildi.

SERDAR'IN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar konuyla ilgili, " Galatasaray yönetimi beni aradı. Serdar'a kulüp bulmam söylendi" açıklamasını yaptı.

Canatar'ın açıklamaları şöyle: Serdar bir mide rahatsızlığı geçirdi. Maç günü akşama kadar geçeceğini düşündü. Akşam tekrar soruldu ve rahatsızlığının devam ettiğini söyledi. Süreç böyle yaşandı. Serdar'ın tatile çıkması anormal bir şey değil ki.

Teknik heyetin tasarrufu olarak bana ilettiler. Biz de transfer için çalışmalara başladık. Serdar, Fenerbahçe veya Beşiktaş'a gidebilir. Galatasaray böyle bir kısıtlama koymadı.