Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan dondu kaldı!

Aslan dondu kaldı!

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk hafta maçında karşılaştığı TFF 1. lig ekiplerinden Elazığspor ile 1-1 berabere kaldı.

Aslan dondu kaldı!

Cimbom, Elazığ savunmasının 41’deki hatasını değerlendirip Carole ile ağları buldu. Ancak dökülen G.Saray, 90+2’de Murat Kayalı’nın penaltısıyla dağıldı

G.SARAY, Türkiye Kupası gruplarına şok puan kaybı ile başladı: 1-1. Elazığ karşısında 90 dakikayı takip eden biri sonuca asla şaşırmaz... Ne yedekler ne de sonradan giren oyuncuların sahada yürüyecek hali bile yoktu. Riekerink as oyuncularını, yedeklerle harmanlayıp, gençlere süre vermemeyi yani kısaca garantiye gitmeyi tercih etmişti. Belki de 90 dakika başladıktan sonra bu kararından pişman olmuştur. Cavanda; ne hücumda fark yarattı ne de defansa katkı verdi. Semih; eski günlerini mumla arıyor. Mücadele ediyor ama o kadar basit hatalar yapıyor ki, inanılmaz.

JOSUE; maçın nasıl başlayıp bittiğini anlamamıştır. Çünkü saha içinde gezindi durdu. Sinan; saman alevi sendromunu sürdürüyor. Top ayağına gelince çok rahat adam geçiyor, sonrası ya rakibe ya da dışarı.

FUTBOLU MU BIRAKTIN?

HAMİT top G.Saray’da iken iyi pas yapıyor. Oyun bilgisi zaten tartışılmaz. Ama top ne zaman rakibe geçiyor, asıl görevi takım savunmasına, direncine yardım etmeye geliyor sıra, kara kuşak gölge dövüşçüsü. Elini kolunu sallayan yanından geçiyor. Hele ki Chedjou! Tamam kafanda G.Saray defterini kapattın. Ama futbolu mu bırakıyorsun? İlk yarı öylesine komik 3 hata yaptı ki, biraz G.Saray’ın dengi bir rakip olsa sahada daha 19. dakikada üçü bulurdu. Zaten sonunda da hatanın en büyüğünü yaptı.

Haberin Devamı

KABUS dolu son 10 dakika G.Saray teknik heyeti skoru elinde tutmak için elindeki imkanlara göre hamle yaparken kimsenin galibiyete inancı bile yoktu. Soğuk havanın etkisi ile oyuncular çoktan evlerinin yolunu tutmuşken 90+2’de Chedjou’nun eline çarpan topta penaltı kararı çıktı. Murat Kayalı topu ağlara yollayınca G.Saraylı oyuncuların da isteği yerine geldi!