Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'dan Yasin Öztekin kararı!

Galatasaray'dan Yasin Öztekin kararı!

Galatasaray yönetimi sezon sonunda kontratı sona erecek olan Yasin Öztekin için kararını verdi.

Galatasaray'dan Yasin Öztekin kararı!

Galatasaray'da sezon sonunda kontratı sona erecek olan Yasin Öztekin ayrılacak mı? Sarı Kırmızılı takımda bu sezon ilk 11'de forma şansı bulamayan Yasin Öztekin için yönetimin bu konudaki tavrı kesinleşti.

Galatasaray'da Yasin Öztekin ayrılıyor mu?

Galatasaray yönetimi sezon sonunda kontratı sona erecek olan Yasin Öztekin'e yeni sözleşme önermeyecek. Ayrılmak istemesi halinde Yasin'in vizesi hazır! Sezon başında zam talebi geri çevrilen ve kontratı yenilenmeyen Yasin Öztekin'e Galatasaray yönetimi Ocak ayında ayrılma talebinde bulunursa olumlu yanıt verecek.

Galatasaray yönetimi, Yasin'in performansını yükseltmemesi halinde tecrübeli oyuncunun sözleşmesini de sezon sonunda yenilemeyecek. Ocak ayında Yasin'e teklif gelmesi halinde izin verilecek.

Galatasaray'da Yasin Öztekin kaç gol attı?

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon Yasin Öztekin, Spor Toto Süper Lig'de forma giydiği 28 maçta 10 gol attı. Yasin bu sezon yapılan pahalı transferlerin ardından ise ilk 11'de kendisine yer bulmakta zorlanıyor. Bu sezon Galatasaray formasıyla toplamda 5 maçta forma giyen Yasin'in gol ve asisti bulunmuyor.

Haberin Devamı

(Futbolarena)