Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray, Denayer transferini KAP'a bildirdi

Galatasaray, Denayer transferini KAP'a bildirdi

Galatasaray, Manchester City'den kiraladığı Jason Denayer'in maliyetini KAP'a bildirdi. Sarı-kırmızılılar, Manchester City'e kiralama bedeli olarak toplamda 500 bin Euro ödeyecek.

Galatasaray, Denayer transferini KAP'a bildirdi

Galatasaray, daha önce İstanbul'a getirdiği ve sağlık kontrollerinden geçirdiği Jason Denayer'in kiralık transferinin resmiyete döküldüğünü Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamayla duyurdu. Sarı-kırmızılıların KAP'a yaptığı bildirimde şu ifadeler yer aldı;

"Profesyonel futbolcu Jason Gregory Denayer ve kulübü Manchester City FC ile oyuncunun geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne 210.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ile kiralama süresi içerisinde Türkiye'deki imaj hakları için 290.000 Euro olmak üzere toplam 500.00 Euro ödenecektir. Futbolcuya ise 2017-2018 futbol sezonu için 1.359.000 Euro sabit transfer ücreti ve takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakalarında alacağı her bir puan için 4.000 EUR prim ödeyecektir."

"Galatasaray'a dönmek için her şeyi yaptım"

Galatasaray'ın bir sezon aradan sonra tekrar kadrosuna kiralık olarak dahil ettiği Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer, Sarı-Kırmızılılara dönmek için her şeyi yaptığını söyledi.

Haberin Devamı

GS TV'ye açıklamalarda bulunan Denayer "Buraya dönmek benim 2 senemi aldı. Bundan dolayı çok sevinçliyim. İki senelik zor bir süreçti bu. Manchester City beni farklı takımlara kiralamak istedi. Bu sene de beni İspanya'ya göndermek istiyorlardı. Fakat ben buna karşı çıktım ve Galatasaray'a dönmek için elimden gelen her şeyi yaptım. Sonucu elde ettim, şu anda buradayım." ifadelerini kullandı.

Sarı-Kırmızılı camiada kendini evinde gibi hissettiğini vurgulayan Denayer, hedefleriyle ilgiliyse, "Buradaki öncelikli hedefim ligde şampiyonluğa ulaşmak ve gelecek sene UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek." dedi.
Öte yandan, Denayer'in bu sezon Galatasaray'da 64 numaralı formayı terleteceği açıklandı.