Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray derbide rekor bekliyor!

Galatasaray derbide rekor bekliyor!

Galatasaray yönetimi, bu akşam TT Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe derbisinde seyirci rekorunun geliştirilmesini bekliyor.

Galatasaray derbide rekor bekliyor!

Biletlerin tamamı tükenirken gözler kombine sahiplerine çevrildi. Maça gelemeyeceklerden biletlerini devretmesini isteyen yönetim, tribünlerin tamamen dolacağını tahmin ediyor. Türk Telekom Stadı'nda en çok seyirci 22 Nisan 2012'de oynanan Fenerbahçe maçında gelmişti. Geçen sezonki derbiyi ise 50 bin 291 seyirci takip etti.

DEV KOLONLAR ARTIK YOK

Başkanlar arasındaki yakınlaşma Fenerbahçeli taraftarların en iyi şekilde ağırlanmasıyla devam edecek. Bugün oynanacak derbi öncesinde TT Stadı'nda konuk takım taraftarlarını sağır eden dev boyutlardaki kolonlar bulunmayacak. Başkan Mustafa Cengiz'in uyarısıyla kolonlar kaldırılırken, Fenerbahçe taraftarının tuvalet, su ve yemek sorunu yaşamaması için gerekli olan tüm önlemlerin alındığı öğrenildi.

ULTRASLAN NE YAPACAK?

Galatasaray tribünleri, Fenerbahçe maçında yine farkını ortaya koyacak. Sarı-kırmızılı takımın taraftar grubu ultrAslan zorlu maç için yeni bir koreografi hazırladı. Gösterinin içeriği herkesten gizlenirken gelen bilgiler ise koreografinin Terim temalı olacağı yönünde....

Haberin Devamı