Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray Diagne için servet ödeyecek! İşte detaylar...

Galatasaray Diagne için servet ödeyecek! İşte detaylar...

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği Diagne'nin sözleşme detayları ortaya çıktı.

Galatasaray Diagne için servet ödeyecek! İşte detaylar...

Galatasaray, Kasımpaşa'nın gol krallığı yarışında zirvede yer alan golcüsü Diagne'yi dün akşam renklerine kattığını açıklamıştı. Senegalli forvetin sözleşme detayları belli oldu.

11.8 milyon euro bonservis bedeli

Sarı-kırmızılı yönetim, golcü futbolcu için bonservis bedeli olarak Kasımpaşa’ya 11.8 milyon euro ödeyecek. Galatasaray bu sezon şampiyon olursa Kasımpaşa’ya 3 milyon euro bonus daha verecek.

Diagne 2.3 milyon euro yıllık alacak

Diğer taraftan 4.5 senelik anlaşma yapılan 27 yaşındaki Senegalli futbolcu, her sezon için 2.3 milyon euro alacak.

Yıldız oyuncunun Galatasaray'a 4.5 yıllık toplam maliyeti 22 milyon 150 bin euro (133 milyon TL)... Ancak G.Saray mutlu sona ulaşırsa 3 milyon euro bonusuyla birlikte rakam 25 milyon 150 bin euroya (150 milyon TL) çıkıyor.

PARAYI ALBAYRAK ÖDEDİ!
Galatasaraylıların yüzünü Abdurrahim Albayrak güldürdü. Kasımpaşa’ya Diagne transferi için verilen 10 milyon euroluk peşinatı Abdurrahim Albayrak’ın yatırdığı ortaya çıktı.
Ozan ve Rodrigues’ten gelen paraların futbolculara olan borca gitmesi nedeniyle Albayrak’ın kasa kolaylığı yaptığı belirlendi. Galatasaray’da gerçekleşmeyen forvet transferi nedeniyle taraftarlar son dönemde “Abdurrahim transfer nerede?” diye bağırıyordu.
Albayrak’a verdiği bu borcun kısa sürede geri verilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

(Skorer)