Gazete Vatan Logo
Galatasaray Zirvenin Hakan'ı G.Saray

Zirvenin Hakan'ı G.Saray

Aslan geçtiğimiz hafta kaybettiği liderlik koltuğuna maç fazlasıyla yeniden oturdu

Zirvenin Hakan'ı G.Saray

F.Bahçe’nin puan kaybetmesi ile umutlanan sarı-kırmızılılar hızlı başladığı maçta bir türlü golü bulamadı. Burak ile fırsat üstüne fırsat kaçarken 85’te Hakan Balta sahneye çıktı, Selçuk’un ortasında ağları bularak Arena’yı bayram yerine çevirdi

ŞAMPİYONLUK yolunda her hafta adeta yeni bir favori çıktığı, sıralamanın sürekli değiştiği ligde, bir gün önce F.Bahçe’nin yaşadığı kayıp sarı-kırmızılıların iştahını kabartmıştı. Maça da hızlı başladı ev sahibi.. Mutlak hedef 3 puandı..
G.SARAY’DA, Trabzon maçına göre bazı zorunlu değişikler vardı. Sakat olan Hamit’in yerine maç eksiği olan Melo, kanatta ise Yasin’in yerine Umut vardı. Ama en önemlisi Sneijder kart cezalısı olduğu için yoktu. Onun yokluğunu ise Emre doldurmaya çalışıyordu..
MAÇA atak Hamza hocanın öğrencileri. Daha ilk dakikalarda Olcan ve Emre ile yakaladıkları net pozisyonları cömertçe harcadılar. 17’de Emre bir kez daha kaleyi yokladı kaleci çizgi üstünden kornere çeldi. 29’da Burak yakın mesafeden kaleyi tutturamadı.
İKİNCİ yarıda da sahanın tek hakimi G.Saray’dı. Oyunu tamamen G.Antep yarı sahasına yıkmayı başardılar. Ancak dakikalar ilerledikçe gerginlik artıyordu. 48’de Chedjou zoru başardı ve bir kaç metreden vurduğu kafayı dışarı yolladı. 73, 75 ve 78. dakikalarda Burak Yılmaz yakaladığı 3 net pozisyonda bir türlü fileleri havalandırmayı başaramadı.



GERGİNLİK BİTTİ
ARTIK 90 dakikanın sonlarına gelirken Arena’da korku filmlerini aratmayacak boyutta gerginlik vardı.. 85’te Selçuk İnan’ın kullandığı korneri ön direkte vurduğu kafayla ağlara yollayan Hakan Balta o gergin havayı bayram yerine dönüştüren isim oldu: 1-0..

Haberin Devamı