Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray güle oynaya kazandı

Galatasaray güle oynaya kazandı

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında karşılaştığı Sakaryaspor'u 3-0 mağlup etti.

Galatasaray güle oynaya kazandı

Yeni transferlerden Muğdat Çelik, 6. dakikada Cimbom’da siftah yaparken Belhanda, 21’de skoru 2-0’a taşıdı. 42’de sahneye çıkan Fatih Terim’in gözdelerinden Sinan attığı golle ‘Gümüş’ gibi parladı.

G.SARAY, İsviçre kampından sonra oynayacağı üç hazırlık maçından ilkinde Sakarya karşısındaydı. Deplasmanda rahat bir 90 dakika çıkaran sarı-kırmızılılar sahadan da üç farklı galibiyetle ayrılmasını bildi: 3-0.
SARI-kırmızılılarda Gomis, Serdar ve Mariano riske edilmezken ileri uçta oynayan Onyekuru-Sinan-Muğdat üçlüsü etkili oyunlarıyla geçer not almayı başardı. Maça üstün başlayan G.Saray, golü de erken buldu. 6. dakika Onyerekuru kendine gelen pasta topun üstünden atlayınca Muğdat kaleci ile karşı karşıya kaldı. Harika bir vuruşla da durumu 1-0 yaptı.
21’de ceza sahası içinde Feghouli-Muğdat paslaşması sonrası boşa çıkan Belhanda yerden vuruşuyla farkı ikiye çıkarttı: 2-0. 42’de ise Maicon’un içeri kestiği topu Onyekuru indirdi. Arka direkte son dokunan isim Sinan Gümüş maçın skorunu belirledi: 3-0.

Haberin Devamı

2 galibiyet, 2 mağlubiyet

Sarı-kırmızılılar, hazırlık maçlarında İsviçre'nin Wil 1900 takımını 1-0 yenerken, Hollanda temsilcisi PSV'ye 3-1, İspanya ekibi Valencia'ya ise 2-1 mağlup oldu.

Galatasaray’ın 25-31 Temmuz 2018 tarihleri arasındaki maç programı şöyle:

28 Temmuz Cumartesi

Club Africian - Galatasaray (Olimpiyat Stadı) Rades/Tunus

31 Temmuz Salı

AEK - Galatasaray 20.00 (Olimpiyat Stadı) Atina/Yunanistan