Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'ı bekleyen tehlike!

Galatasaray'ı bekleyen tehlike!

Galatasaray'ın yeni transferi Christian Luyindama, eski takımı Standard Liege'e veda etmek için gittiği Anderlecht maçında rakip takım taraftarlarına küfretmişti. Konuyla ilgili Belçika basınından gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi

Galatasaray'ı bekleyen tehlike!

Galatasaray'ın Standard Liege'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Christian Luyindama'nın başı şu sıralar dertte. 25 yaşındaki Kongolu stoper, eski takımına veda etmek için gittiği Anderlecht maçında rakip takım taraftarlarına küfretmişti.

Elinde mikrofonla tezahüratlar yaparken birden "O.... Anderlecht" diye bağırıp el hareketi yapan oyuncunun ciddi bir cezaya çarptırılması bekleniyordu. Belçika basını ise konuyla ilgili olarak Sarı Kırmızılılar'ı endişelendiren bir haber yayımladı.

MEN CEZASI VERİLEBİLİR

Ülkede yayın yapan RTL televizyonunun internet sitesinde yer alan haberde Belçikalı savunmacının para cezası ve maçlardan men alabileceği belirtilirken dikkat çeken bir detaya da yer verildi.

Site, UEFA'nın konuyla ilgili yönetmelikleri gereğince Luyindama'nın olası bir men cezası alması durumunda bu yaptırımın Galatasaray'da oynadığı dönem için geçerli olabileceğine işaret etti. Öte yandan Liege polisi, konuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde soruşturma başlatmıştı.

Kaynak: Fanatik