Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan Arena'da Fırtına'ya teslim

Aslan Arena'da Fırtına'ya teslim

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray kendi sahasında Trabzonspor’u konuk etti.

Aslan Arena'da Fırtına'ya teslim

90 dakikaya G.Saray çok hızlı başladı. Topa hakim, ayağa paslarla, dikine oynayan bir görüntü içerisinde maçı rahat alır görüntüsünde başladı. Ancak defansın adam paylaşımında yaptığı hatayı affetmeyen N’Doye cezayı kesti ve Trabzon, G.Saray’ın yenilmezlik serisini bozdu.

İLK dakikalarda kaleyi Sneijder ve Podolski ile yoklayan sarı-kırmızılılar çerçeveyi tutturamadı. Trabzon ise ilk atağında golü buldu. 18’de G.Saray’ın solundan içeri giren Bero yerden bıraktı. Arka direkte son dokunan isim ise Trabzonlu N’Doye oldu: 1-0.

37’DE Bruma’nın ara pasıyla ceza sahasına sızan Eren, attığı çalımla iki rakibinden kurtuldu. Ancak plase vuruşunu Onur kusursuz çıkarttı. Geriye düşmesine rağmen oyunun kontrolünü elinde tutan G.Saray, Carole ve Sneijder ile gole yaklaşsa da Onur yine başarılı oldu.

ONUR KALESİNDE DEVLEŞTİ

İKİNCİ yarıya G.Saray daha da baskılı başladı ama topa hakim olmasına rağmen katı Trabzon savunması arasında ise pozisyon üretmekte zorlandı. 65’te yayın üzerinden Tolga’nın köşeye giden vuruşunu kalesinde devleşen kaptan Onur Kıvrak tokatladı.

Haberin Devamı

MAÇIN son dakikasına kadar kovaladı golü ev sahibi. Hatta Riekerink oyuna Josue ve Sinan’ı da alarak 3-5-2’ye döndü. 90+6’da Eren yine jeneriklik bir röveşata golü atmaya çok yaklaştı ancak performansı üst düzeyde olan Onur’un şansı da yanındaydı ve Fırtına, G.Saray’a ilk yenilgisini tattırdı: 1-0.