Gazete Vatan Logo
Galatasaray City'nin inadını Fernando kırdı!

City'nin inadını Fernando kırdı!

G.Saray'a gelmeyi kafaya koyan Brezilyalının ısrarı transferi bitirdi.

City'nin inadını Fernando kırdı!

Manchester City 10 milyon Euro’dan aşağı inmezken 3 milyon Euro ücreti kabul eden Fernando, ayrılmak istediğini iletti. Brezilyalı’nın bu kararlı tavrı, City’nin yelkenleri suya indirmesini sağladı ve 5.5 milyon Euro’da anlaşıldı, Sambacı en geç pazartesi günü geliyor.

3Büyükler içinde transfer döneminin tartışmasız en hareketli kulübü olan G.Saray kadrosuna yeni bir ismi daha katmak üzere. Sarı-kırmızılı kulüp, Manchester City’nin Brezilyalı orta sahası Fernando için anlaşmaya vardı.
GOMIS, Maicon ve Belhanda’yı daha önce renklerine bağlayan Cimbom ön libero mevkisi için uzun süredir arayıştaydı. Felipe Melo’nun gidişinden sonra bu bölgeyi doldurmakta güçlük çeken sarı-kırmızılılar aradığı ismi nihayet İngiltere’de buldu.
2014-15 sezonunun başında Porto’dan Manchester City’ye 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Fernando ile G.Saray bir süredir temastaydı.
KAMPA GELECEK
SARI-kırmızılı kulüp, Brezilyalı orta sahayı yıllık 3 milyon Euro karşılığında ikna ederken Manchester City ise kapıyı 10 milyon Euro’dan açmıştı. G.Saraylı yetkililer uzun süre pazarlık etseler de İngiliz ekibinin 10 milyon Euro’daki ısrarı bir türlü kırılmak bilmedi.
ANCAK bu noktada devreye Fernando girdi. G.Saray’a gelmeyi kafasına koyan 30 yaşındaki oyuncu, Manchester City’ye ayrılma istediğini iletti ve bonservisinde kolaylık sağlanmasını istedi. Fernando’nun da baskısıyla inadı kırılan Manchester City 5.5 milyon Euro’ya ikna oldu. Brezilyalı oyuncunun en geç pazartesi günü İstanbul’da olması beklenirken ardından da resmi imza hemen atılacak. Sonrasında Fernando kampa katılacak.
Feghouli, pazar günü İstanbul’da
G.SARAY’IN kadrosuna katabilmek için bir süredir görüştüğü Sofiane Feghouli dün est Ham kampından ayrıldı. Cezayirli oyuncu için sarı-kırmızılı kulüp her konuda anlaşmaya vardı. West Ham cephesi oyuncunun kampta sakatlandığı için geri döndüğünü açıklasa da gerçek ise çok farklı. G.Saray ile anlaşan Feghouli’nin yarın İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı