Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz yoğun bakıma kaldırıldı

Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz yoğun bakıma kaldırıldı

Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Cengiz için ilk 72 saatin kritik olduğu öğrenildi.

Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz yoğun bakıma kaldırıldı

Galatasaray Kulübünün eski başkanı Mustafa Cengiz, hastanede yoğun bakımda tedavi altına alındı.
Geçen yıl yaşadığı rahatsız nedeniyle bir dizi operasyon geçiren ve tedavisine devam edilen Cengiz, bu sabah geçirdiği nöbet sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Mustafa Cengiz, Acıbadem Maslak Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi ediliyor.
Cengiz'in oğlu Sarper Cengiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, babasının tedavisinin sürdürüldüğünü belirtilerek, "Başkanımız sabah nöbet geçirdi. Hemen müdahale edildi. Cihazlara bağlı bir şekilde tedavi ediliyor. Önümüzdeki 72 saat bizim için çok kritik." ifadelerini kullandı.

HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ
Mustafa Cengiz'in sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapan Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Yeşim Eralp, şu bilgileri verdi: "Hastamız Mustafa Cengiz, evinde geçirdiği rahatsızlık sonrasında hastanemize getirilmiş olup, planlanan işlemler sırasında nöbet geçirmiştir. Kendisine acilen müdahale yapılmış ve durumu çok hızlı olarak kontrol altına alınmıştır. Yapılan ilk değerlendirilmelerinde yaşamını tehdit eden bir bulgu saptanmayan Sayın Cengiz, halen yatan hasta servisinde takip altındadır."

Haberin Devamı

Galatasarayın eski başkanı Mustafa Cengiz yoğun bakıma kaldırıldı