Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'ın takas planı!

Galatasaray'ın takas planı!

Galatasaraylı idarecilerin, Ajax’tan transfer etmek istedikleri 21 yaşındaki sağ bek Kenny Tete için istenen 4,5 milyon Euro’luk bonservis bedeline karşılık Hollanda kulübüne eski yıldızları Wesley Sneijder’ı vermeyi planladıkları ortaya çıktı.

Galatasaray'ın takas planı!

Kulüpten sızan bilgilere göre, bir süredir 21 yaşındaki sağ bek Tete için girişimlerini sürdüren Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör İgor Tudor’un takımda istemediği Sneijder için takas formülünü gündemine aldı.

Bir taşla iki kuş vurma planları yapan yönetimin, bir yıl daha mukavelesi bulunan ve kendisine talip olan Çin kulüplerine de gitmek istemeyen Sneijder’ı, futbola altyapısında başladığı eski kulübü Ajax’a teklif edip Tete’yi talep etmeyi düşündüğü öğrenildi.

Böylece Sneijder’ın 5 milyon Euro’luk ücretinden kurtulacak olan yönetim, Ajax’ın 4.5 Milyon Euro istediği Tete’yi de bonservissiz olarak renklerine katacak.

Bu şekilde Sneijder’ın gelecek sezon bedelsiz gitmesinin de önüne geçilecek.

33 yaşındaki Sneijder’ın da bu teklife olumlu yaklaşacağına inanan Sarı-Kırmızılılar, öncelikle Ajax’ın bu öneriyi kabul ederek yıldız oyuncuyla anlaşmasını bekleyecek.

Plan işlerse, Sneijder, Hollanda’ya dönecek, Tete de Galatasaray forması giyecek.

ACERBI'NİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI!

Maicon transferinde imzaya kalan Galatasaray, stoper bölgesi için düşündüğü Francesco Acerbi konusunda umduğunu bulamadı.

Haberin Devamı

Dün İtalya’da oyuncunun kulübü Sassuolo’nun yetkilileri ile bir araya gelen Sarı-Kırmızılı kurmaylar, bonuslarla birlikte toplam 8 milyon Euro bonservis önerdi.

Ancak İtalyan ekibi, 15 milyon Euro talep edince görüşmeler tıkandı.

Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Sassuolo Sportif Direktörü Giovanni Carnevalli “Galatasaray teklif yaptı ama kabul etmedik. Gerçek değerinin altına göndermeyiz” ifadelerini kullandı.

(Habertürk)