Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'ın transferi bu akşam geliyor!

Galatasaray'ın transferi bu akşam geliyor!

Galatasaray'ın üç yıllık anlaşmaya vardığı Sofiane Feghouli, bu akşam saatlerinde İstanbul'a geliyor

Galatasaray'ın transferi bu akşam geliyor!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Sofiane Feghouli'de mutlu sona ulaşıldı. Sporx'te yer alan habere göre sarı-kırmızılıların yeni transferi Feghouli, bu akşam saatlerinde Türkiye'ye geliyor. Yarın İstanbul'da sağlık kontrollerinden geçecek olan yıldız oyuncu, 3 yıllık imzayı attıktan sonra, Galatasaray'ın Avusturya'daki kampına katılacak.

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, dün yaptığı açıklamada Cezayirli oyuncu ve Fernando'da imza aşamasına geldiklerini, kampa katılmalarını beklediklerini açıklamıştı. Ergün, "Kamp yaptığımız yerde daha önce West Ham vardı. Feghouli'nin odası hazır, bekliyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

MALİYETİ NE KADAR?

Cezayirli futbolcuyla 3 yıllık sözleşme üzerinde her konuda anlaşmaya varan Galatasaray, West Ham United'ın talep ettiği 7 milyon Euro'luk bonservis bedelinde indirim sağladı ve 4.5 milyon euro gibi bir rakama ikna etti.

West Ham United'a 4 yıllık bir ödeme planı sunan sarı-kırmızılı yönetim, İngiliz kulübüyle anlaşma sağladı. Galatasaray'ın Sofiane Feghou ile 3.3 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşmaya vardığı kaydedildi.

Haberin Devamı