Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'ın yeni hocası Igor Tudor!

Galatasaray'ın yeni hocası Igor Tudor!

Galatasaray, Karabükspor'un hocası Igor Tudor ile 1.5 yıllığına anlaştı. Eşinin doğumu için Hırvatistan'a giden Igor Tudor, bu akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek.

Galatasaray'ın yeni hocası Igor Tudor!

Galatasaray'da Jan Olde Riekerink devri sona erdi.

Yönetim zirvedeki tüm rakiplerinin puan kaybettiği haftada TT Arena'da kötü bir oyunla Kayserispor'a mağlup olan ve taraftarının "Yönetim istifa" tezahüratlarıyla stadı terk eden Sarı Kırmızılılar'da fatura Riekerink'e kesildi ve Hollandalı teknik adamla yolların ayrılması kararı alındı.

Riekerink'in yerine ise bir süredir adı Galatasaray'la anılan Karabükspor'un başarılı hocası Igor Tudor geçti.

Sarı-kırmızılılar, Hırvat teknik adam ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Eşinin doğumu için Hırvatistan'a giden Igor Tudor, bu akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek.

IGOR TUDOR KİMDİR?

Igor Tudor (d. 16 Nisan 1978, Split), Hırvat futbolcu ve teknik direktör. Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörlüğünü yapmaktadır.
1995 yılında Hajduk Split'de stoper mevkisinde oynamaya başlamıştır. 58 maçta 5 gol atmıştır. 1998 yılında Juventus'un dikkatini çekmiş ve bu takıma transfer edilmiştir. 2004'te AC Siena'ya kiralanmıştır. 2006 yılında tekrar Juventus'a gelmiştir. 1997 yılında ilk kez Hırvatistan Millî Futbol Takımı'na seçilmiştir. Juventus tekrar Serie A'ya yükselince Hajduk Split takımına yollanmıştır ve orada kariyerini noktalamıştır. 2013 yılından 2016 yılına kadar Hajduk Split'in teknik direktörlüğünü yapan Tudor, 2016/17 sezonu öncesinde Kardemir Karabükspor ile anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı