Gazete Vatan Logo
Galatasaray Feghouli izdihamı!

Feghouli izdihamı!

Hasret bitti, Cezayirli sonunda geldi... G.Saraylı taraftarlar yeni transferleri için havaalanına akın etti.

Feghouli izdihamı!

Başkan Özbek’in açıklamasının ardından gelmesi 4 gözle beklenen Feghouli’nin uçağı dün İstanbul’a indi. Yıldız futbolcuyu görmek için yüzlerce G.Saraylı havaalanına koştu. Bugün sağlık kontrolünden geçirilecek Feghouli akşam da Kayseri maçını tribünden izleyecek.
G.SARAY Başkanı Dursun Özbek’in “Önümüzdeki hafta G.Saray uçakları İstanbul’a inmeye başlayacak” açıklamasını yaptığı haziran ayının ortasından bu yana taraftarların 4 gözle beklediği Sofiane Feghouli dün nihayet İstanbul’a geldi. Sarı-kırmızılıların önceki akşam transfer görüşmelerinin başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdiği Cezayirli futbolcu akşam saatlerinde Türkiye’ye adımını attı.
LONDRA’DAN kalkan THY uçağıyla Atatürk Havalimanı’na gelen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, sarı-kırmızılı kulüp yetkilileri tarafından karşılandı. Havalimanındaki emniyet görevlilerinin yoğun önlemlerine rağmen sarı-kırmızılı taraftarlar, Feghouli’nin gelişinde izdihama neden oldu.
GÜÇLÜKLE ÇIKABİLDİ!
YOĞUN güvenlik önlemlerine karşın bazı taraftarlar içeri girmeyi başarırken, havalimanı önünde de yüzlerce taraftar Feghouli’yi karşılamak için toplandı. Sarı-kırmızılı futbolseverler, meşaleler yakıp, tezahüratlar ile yıldız futbolcuya destek verdi.
G.SARAYLI çok sayıda taraftarın sevgi gösterisinde bulunduğu Cezayirli futbolcu, kendisini bekleyen araçla havalimanından konaklayacağı otele hareket etti. Yaşanan izdiham nedeniyle Feghouli’yi taşıyan araç güçlükle havalimanından ayrılabildi.
BUGÜN sağlık kontrollerinden geçirilecek olan Feghouli akşam oynanacak olan G.Saray-Kayserispor karşılaşmasını da Türk Telekom Stadı’nda tribünden takip edecek.

Haberin Devamı