Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'da!

Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'da!

Galatasaray'ın Manchester City'den kadrosuna kattığı Fernando İstanbul'a geldi.

Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'da!

UEFA Avrupa Ligi’ne 2. ön eleme turunda veda ederek taraftarlarına büyük bir hayal kırklığı yaşatan G.Saray, transferi için uzun zamandır uğraş verdiği Manchester City’nin orta sahası Fernando Francisco Reges’e kavuştu.
Sarı-kırmızılılar dün ilk önce KAP’a, “Profesyonel futbolcu Fernando Francisco Reges’in kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü Manchester City FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır” açıklamasını yaptı. Daha sonra da 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcu instagram hesabı üzerinden uçağın içinde çekildiği bir fotoğrafı, “Yeni maceram için en iyisiyle yola çıkıyorum-Türk Hava Yolları” yazısıyla paylaştı.
DÜN akşam geç saatlerde İstanbul Atatürk Havaalanı’na iniş yapan ve G.Saraylı taraftarlarca karşılanan Fernando’nun bugün sağlık kontrolünden geçeceği ve daha sonra da kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı atacağı öğrenildi. Bonservisi için İngiliz ekibine 5 milyon 250 bin Euro ödenecek olan Brezilyalı yıldızla ise yıllığı 3 milyon Euro’dan 3 sezonluk kontrat yıpalacak.
NDIAYE KAMPA KATILIYOR ASLAN’IN
Osmanlıspor’dan kadrosuna kattığı bir başka yeni transferi Badou Ndiaye’nin ise bugün Avusturya kampına katılacağı ve daha sonra da takım arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı