Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'ın yıldızı Sofiane Feghouli'ye iki talip

Galatasaray'ın yıldızı Sofiane Feghouli'ye iki talip

Galatasaray'dan primler hariç yıllık 3.850.000 Euro net ücret kazanan Sofiane Feghouli için İspanyol ekipleri sıraya girdi. Real Betis ve Sevilla'nın Cezayirli yıldızı transfer etmek için kısa süre içerisinde Galatasaray'la masaya oturacağı iddia edildi.

Galatasaray'ın yıldızı Sofiane Feghouli'ye iki talip

Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli, İspanyol ekiplerinin gözdesi oldu. Daha önce ismi Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden takımlarla anılan Feghouli'ye şimdi de Sevilla ve Real Betis kanca attı.

La Liga tecrübesi avantaj

İspanya'dam BeSoccer'da yer alan habere göre, iki ekip kısa süre içerisinde Galatasaray'la görüşmelere başlayacak. Haberde, özellikle Betis'in transfere hatırı sayılır bir bütçe ayıracağı ve La Liga tecrübesi olan Feghouli'yi transfer edip kanat problemini çözmek istediği ifade edildi. Daha önce Başakşehir'den Cengiz Ünder'i Roma'ya götüren, şu sıralar Sevilla'nın sportif direktörlüğünü yapan ve Türkiye pazarına hakim olan Monchi'nin de bu transfer için ısrarcı olduğu kaydedildi.

Galatasaray sıcak bakıyor

Corona virüsü pandemisi nedeniyle yaşadığı mali zararı en aza indirmek isteyen Sarı Kırmızılı ekibin, yıllık net 3.850.000 Euro kazanan Feghouli'nin takımdan ayrılmasına sıcak bakıyor.

2017-2018 sezonunun başında Premier Lig ekiplerinden West Ham'dan 4.250.000 Euro bedelle transfer edilen Feghouli, teknik patron Fatih Terim'in vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Feghouli bugüne kadar Galatasaray formasıyla 101 maçta 26 gol 22 asistlik performans gösterdi. Yıldız oyuncunun Sarı Kırmızılı ekip ile olan sözleşmesi 2022 yılında sona erecek.

Galatasarayın yıldızı Sofiane Feghouliye iki talip