Gazete Vatan Logo
Galatasaray Eski dostu Sniper vurdu

Eski dostu Sniper vurdu

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Galatasaray, Arena'da İtalya'nın Inter takımını konuk etti.

Eski dostu Sniper vurdu

G.SARAY yeni sezona Arena’da ağırladığı İtalyan ekibi Inter ile merhaba dedi. Sarı-kırmızılıların Süper Kupa’da önümüzdeki hafta oynayacağı maç öncesi son sınavıydı, dün geceki karşılaşma.

OYUNA hızlı başlayana tarafta G.Saray’dı. 7’de Podolski’nin sert şutunu kaleci kornere çeldi. 9’da bu sefer Selçuk sert vurdu, kaleci sektirdi. Tamamlayan Burak topu ağlara yollasa da hakem el gerekçesiyle golü saymadı. 14’te Muslera, Icardi yüzde yüzlük pozisyonunda kalesini gole kapayarak alkış topladı.

EN İYİSİ BİLAL

İKİNCİ yarı golle başladı. 54’te Podolski sol çizgiden bindirdi, yerden de içeri kesti. Sneijder bekletmeden tam köşeye vuruşuyla taraftarları ayağa kaldırdı: 1-0. 55’te Melo gidecek mi kalacak mı, orada Hamit nasıl olur, eyvah O da sakatlandı derken sahaya çıkan ve oynadığı oyunla, pas yüzdesiyle, dikine gidişle, oyunu açtığı uzun paslarıyla belki de sahanın en iyi olan Bilal yerini Emre Çolak’a bıraktı. Bu dakikadan sonra ise G.Saray’da neredeyse bütün takım da değişti. 60’da Sinan Gümüş’ün sağ köşeden çektiği şut adeta direği yaladı. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmadı.

Haberin Devamı

G.SARAY evi TT Arena’daki ilk ve hazırlık dönemindeki son maçında eksikleri olmasına rağmen geçer not almayı başardı.

Karşılaşma öncesi sakatlığı bulunan Hamit Altıntop'un yanı sıra Inter'e transferi gündemde olan Felipe Melo, bu maçta kadroda yer almadı.