Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray İsveç'te buz tuttu

Galatasaray İsveç'te buz tuttu

Aslan, bırakın gol atmayı, üst üste 3 pas yapamadı. 68’de Ghoddos ve 90’da Hopcutt, G.Saray’ın işini bitirdi! Bir zamanların Avrupa Fatihi, Östersunds’un ilk Avrupa maçında yenilip rakibinin tarihine geçti

Galatasaray İsveç'te buz tuttu

G.SARAY, İsveç’ten alabileceği en kötü sonuçla döndü. Golsüz mağlubiyet: 2-0. Tamam hava soğuktu, zemin halı sahadan halliceydi, rüzgar ayakta durmayı bile zorlaştırıyordu ama sarı-kırmızılılar dengi bile olmayan Östersunds karşısında nerdeyse pozisyona bile giremedi.

HEP CILIZ ATAKLAR

MAÇA ev sahibi hızlı başladı, oyunun kontrolünü ilk dakikadan itibaren elinde tuttu. Genel olarak çok koşan ve mücadele eden Östersunds, G.Saray’ın bütün dengesini bozsa da net pozisyon bulamadı. İlk tehlikeli atak 36’da duran toptan geldi. Selçuk kullandığı frikikte kaleci topu köşeden dışarı çeldi. 45’te ise Maicon’u kolay geçen Sema’nın şutunu Ahmet çizgiden çelerek mutlak golü önledi.

İKİNCİ yarıda da Östersunds golü arayan taraftı. 68’de yine yeni transfer Maicon ağır kaldı. Ghoddos dönüp topa vurdu ve durumu 1-0 yaptı. Maçın son dakikasında Ghoddos’u harika pasıyla içeri hareketlenen Hopcutt önce Maicon’u geçti, sonra Ahmet’ten sıyrılıp topu köşeye yolladı: 2-0. Son dakikada gelen bu golle G.Saray UEFA şansını gerçekten zora soktu.

Haberin Devamı