Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray Jason Denayer ile kiralık olarak anlaştı

Galatasaray Jason Denayer ile kiralık olarak anlaştı

Manchester City ile kiralık transferi için görüşmelere başlandığını açıklayan G.Saray'da Denayer İstanbul'a geldi. Yıldız futbolcunun bugün yapılacak sağlık kontrolünün ardından imza atması bekleniyor.

Galatasaray Jason Denayer ile kiralık olarak anlaştı

Galatasaray, Manchester City'den Jason Denayer'i 1 yıllığına kiraladı. Sarı kırmızılı yönetim, Belçikalı oyuncu için İngiliz kulübüyle anlaşmaya vardı. Denayer, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Jason denayer, Manchester City kulübünün kendisini takasta kullanma önerisini reddetmiş ve geçtiğimiz günlerde Galatasaray'da forma giyme isteğini belirtmişti. Denayer ile daha önce anlaşmaya varan Galatasaray yönetimi ise İngiliz kulübünden gelecek yanıtı bekliyordu. Manchester City'nin kiralık teklifine olumlu yanıt vermesi sonucu transfer gerçekleşti.
GALATASARAY KAP'A BİLDİRDİ
Galatasaray'ın KAP'a gönderdiği açıklamada;
"Profesyonel futbolcu Jason Gregory Denayer'in Kulubümüze geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulubü Manchester City FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadesine yer verildi.
Denayer İstanbul'a geldi
G.Saray'ın anlaşmaya vardığı Jason Denayer, sosyal medya hesabından bu paylaşımı yaptı.

Haberin Devamı

"KENDİ İŞİNİ KENDİN HALLET JASON"

Galatasaray'a gelmek için haber gönderen Denayer'e, "Kendi işini kendin hallet. Biz seni kadromuzda görmek istiyoruz ama kulübün yüksek bonservis bedeli istiyor" denilmişti.

CENK ERGÜN DE RESMEN AÇIKLAMIŞTI

Sportif direktör Cenk Ergün de, "Denayer bize dönmek istiyor. Biz de onu almak istiyoruz" diyerek bu transfer için istekli olduklarını açıklamıştı.

Brighton, Wolfsburg, Real Betis, Girona, Levante, Bordeaux ve Standart Liege'in transfer teklifini geri çevirerek Manchester City ile görüşmelerini sürdüren Denayer, "Kariyerime Galatasaray'da devam etmek istiyorum, bu konuda son derece kararlıyım. İstanbul'da alışkın olduğum bir yaşam ve çevrem var, bu konuda sizden anlayış bekliyorum. Galatasaray'dan başka bir kulüpte forma giymek istemiyorum" dedi.