Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray, Marcao ve Emre Taşdemir'i KAP'a bildirdi

Galatasaray, Marcao ve Emre Taşdemir'i KAP'a bildirdi

Galatasaray, Brezilyalı stoper Marcos Do Nascimento Teixeira ve Emre Taşdemir transferleri için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Galatasaray, Marcao ve Emre Taşdemir'i KAP'a bildirdi

Sarı-kırmızılılar, ilk transferini resmen açıkladı. Galatasaray, Portekiz'in Chaves takımında oynayan Marcao'nun transferi için görüşmelere başlandığını resmen açıkladı.

İşte KAP bildirimi:

Profesyonel futbolcu Marcos Do Nascimento Teixeira'nın transferi konusunda Grupo Desportivo De Chaves-Futebol Sad ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

CUMA İSTANBUL'DA

Brezilyalı stoperin Cuma günü İstanbul'da olması bekleniyor. Galatasaray 22 yaşındaki oyuncu için 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

İKİNCİ BOMBA EMRE TAŞDEMİR

Sarı-kırmızılı ekip Marcao transferinin ardından ikinci transferini de duyurdu. Emre Taşdemir ile görüşmelere başlandığı KAP'a bildirildi.
KAP'a yapılan açıklama şöyle:
Profesyonel futbolcu Emre Taşdemir'in transferi konusunda oyuncu ile resmi görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.
EMRE ANTALYA'YA GELDİ
Galatasaray'ın transferi için görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdiği Emre Taşdemir, Antalya'ya geldi.
Sarı-kırmızılı takımın ikinci devre hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya'ya gelen Emre Taşdemir, Antalya Havalimanı'nda Futbol A Takım İdari Menajer Yardımcısı Mert Çetin tarafından karşılandı. Genç oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken, takımın kampına katılmak üzere kendisi için ayarlanan araç ile birlikte Belek'e hareket etti.

Haberin Devamı