Gazete Vatan Logo
Futbol Galatasaray Riekerink'i resmen açıkladı!

Galatasaray Riekerink'i resmen açıkladı!

Galatasaray Futbol Takımı'nı yeni sezonda da Hollandalı teknik direktör Jan Olde Riekerink çalıştıracak.

Galatasaray Riekerink'i resmen açıkladı!

Sarı-kırmızılı kulüp, Hollandalı çalıştırıcıyla 900 bin avro bedel karşılığında gelecek sezon için anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin, Borsa İstanbul'a gönderdiği, Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü için, şirketimiz ile Jan Olde Riekerink arasında 2016-2017 futbol sezonu için toplam 900 bin avro net bedel karşılığı anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca teknik direktöre, takım Süper Lig'de 2016-2017 futbol sezonunda şampiyon olduğu takdirde net 250 bin avro, Türkiye Kupası'nı kazanması halinde net 125 bin avro avro prim ödenecektir." denildi.

Geçen sezon başında sarı-kırmızılılarda altyapı sorumlusu olan Riekerink, A takımında Hamza Hamzaoğlu'nun yerine göreve gelen Mustafa Denizli'nin istifa etmesinin ardından, 26. haftada Fenerbahçe maçıyla bu ekibin başına geçti.

Sarı-kırmızılı ekip, Hollandalı çalıştırıcı yönetiminde sezonu 51 puanla 6. sırada tamamlarken, Ziraat Türkiye Kupası'nı, finalde Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek müzesine götürdü.

Haberin Devamı