Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray 'Son'unda çıldırdı!

Galatasaray 'Son'unda çıldırdı!

G.Saray transferin bitmesine saatler kala 3 bölgede 3 önemli transfere imza atarak gövde gösterisi yapacak... İzlandalı golcü Kolbeinn Sigthorsson, Hollandalı ön libero Nigel de Jong ve eski oyuncusu Belçikalı stoper Jason Denayer ile anlaşan sarı-kırmızılılar bugün tümüne imza attıracak

Galatasaray 'Son'unda çıldırdı!

ÖN libero transferinde bir çok isim havada uçarken Aslan sonunda Hollandalı Nigel de Jong ile anlaşmaya vardı... Geçtiğimiz gün başkan Dursun Özbek’in de yer aldığı toplantıda Sneijder’in menajeri Guido Albers, Los Angeles Galaxy forması giyen de Jong’u önerirken Rikerink’in de onay vermesi ile bu transfer için adım atıldı...

BONSERVİS bedeli ödenmeyecek olması sebebiyle de Jong transferine sıcak bakan yönetim Hollandalı oyuncuyu Türkiye’ye çağırdı...

Kariyerinde Ajax, Milan, Manchester City gibi takımların formasını giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu ile yıllık 2.5 milyon Euro’ya da anlaşma sağlandı. Bugün sabaha karşı İstanbul’da olması beklenen De Jong, sağlık kontrolüne girmesinin ardından yönetim ile son görüşmesini yapıp resmi imzayı da atacak.

Jason Denayer

GEÇTİĞİMİZ sezon G.Saray forması ile nerede ihtiyaç olsa sonuna kadar mücadele eden Jason Denayer hem taraftarın hem de teknik direktör Riekerink’in günlünü kazanmıştı. 21 yaşındaki oyuncu kiralık sözleşmesinin bitmesi ile birlikte Manchester City’ye dönerken menajer Guardiola ile yaptığı toplantıda takımda kalamayacağı ancak Premier Lig’de bir takıma gitmesi telkini ile karşılaştı. Buna karşı çıkan ve G.Saray’a dönmek istediğini belirtip rest çeken Jason Denayer transferinde de mutlu sona ulaşıldı.

Haberin Devamı

Belçikalı savunmacı ile yıllık 600 bin pounda anlaşılırken City’ye de geçtiğimiz sezonki gibi 300 bin pound kiralama bedeli verilecek. Denayer de bugün yapılması planlanan üçlü imza töreni için yola çıktı.

Kolbeinn Sigthorsson

İZLANDA Milli Takımı ile Euro 2016’da yıldızlaşan Kolbeinn Sigthorsson, önceki gün İstanbul’a geldi ve dün sağlık kontrolünden geçti. Sarı-kırmızılılar geçtiğimiz sezonun da 26 yaşındaki oyuncuyu almak isterken İzlandalı tercihini Nantes’tan yana kullanıp Fransa’nın yolunu tutmuştu.

BU kez oyuncuyu ikna eden yönetim, 700 bin Euro’luk kiralama bedeli karşılığında Sigthorsson’u 1 yıllığına kadrosuna kattığını KAP’a bildirdi. Golcü oyuncuya yıllık 1 milyon 215 bin Euro ödeyecek olan G.Saray, 3.8 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu da oyuncunun sözleşmesine dahil etti.

Haberin Devamı

GEÇEN sezon Nantes forması ile 26 lig maçında 3 gol atan Sigthorsson bugün resmi imzayı atacak. İzlandalı’nın G.Saraylı olduktan sonraki ilk sözleri ise şöyle oldu: “Büyük bir kulübe geldim. Transferim çok hızlı gelişti. Pazar günü görüşmelerden haberim oldu ve şu anda buradayım. G.saray’a geldiğim için çok mutluyum.”