Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray soyunma odasında konuşulanlar ortaya çıktı

Galatasaray soyunma odasında konuşulanlar ortaya çıktı

Galatasaray - Kasımpaşa maçı sonrasında soyunma odasında yaşananlar gün yüzüne çıktı. İşte Özbek, Tudor ve futbolcular arasındaki flaş diyaloglar...

Galatasaray soyunma odasında konuşulanlar ortaya çıktı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Tudor’un talebi Cenk Ergün’ün çağrısının ardından soyunma odasına inerken tüm takıma seslenerek, “Şu giydiğiniz formadan utanın. Benim gözüm yaşlandı. Gördüğüm kadarıyla siz çok rahatsınız ve başka şeylerin peşindesiniz” dedi.

DE JONG’TAN ŞOK YANIT

Bunun üzerine söz alan Muslera, “Çok hoca ve sistem değiştirdik, bir türlü uyum sağlayamadık” derken Özbek’in cevabı ise, “Hamza kötü, Denizli kötü, Tudor kötü, herkes kötü! Sizin hiç mi suçunuz yok? oldu. Özbek’in bu sözlerine ise De Jong’tan beklenmedik bir yanıt geldi. De Jong, “Her kulüpte inişler çıkışlar olur ama 25 oyuncuyu değiştiremeyeceğinize göre hocayı değiştireceksiniz” diyerek Özbek’e akıl verdi. Bunun üzerine çok sinirlenen Özbek ise “25’inizi birden gönderirim, Igor Tudor burada kalacak” diyerek De Jong’a tepki gösterdi.

TUDOR’DAN SNEIJDER’A TEPKİ

Konuşmalar bununla da sınırlı kalmadı. Oynatılmamasına ve izin gününde antrenman yapacak olmasına sinirlenen Sneijder, “İki üç haftada bir oynuyoruz. 1 maç kötü oynadık diye mi ceza veriliyor? 1 maç yenildik diye izin günümüzde antrenman mı yapacağız? Ben buna karşıyım. Bunu hak etmedim” derken bu sözlere ise yanıt Özbek’ten değil daha fazla dayanamayan Igor Tudor’dan geldi: “Burada benim kellem, bir kulübün onuru söz konusu sen hala izin diyorsun!”

Haberin Devamı

SELÇUK: İYİ FUTBOLCUYU BURADA BULAMAZSIN!

Öte yandan toplantıda en dikkat çeken davranışlardan birisi de kaptan Selçuk İnan’ın çıkışıydı. Tüm takımın önünde Tudor’a destek çıkan Selçuk İnan, “Hocam İyi futbolcu arıyorsan, elini taşın altına sokacak oyuncu arıyorsan, burada bulamazsın. Bu hepimizin suçu” dedi. Dursun Özbek’in soyunma odasından sonra da Selçuk İnan’la özel bir görüşme yaptığı öğrenildi.

(beIN SPORTS)