Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray süper üçlü paket!

Galatasaray süper üçlü paket!

Transfer çalışmalarına hız veren ve yeni sezonda mutlaka şampiyonluğa oynayacak, Avrupa Ligi’nde de ses getirecek kalitede bir kadro kurmak isteyen Sarı-Kırmızılılar’da önemli gelişmeler yaşanıyor

Galatasaray süper üçlü paket!

Futbol direktörü Cenk Ergün, bir süredir çeşitli temaslarda bulunduğu Avrupa seferinden dün itibariyle döndü.

Ergün’ün hedefteki isimler doğrultusunda somut adımlar attığı ve hazırladığı raporu, kulüp başkanı Dursun Özbek’e sunduğu öğrenildi.

Çok iyi bir kadro kurulması için ne gerekiyorsa yapılması talimatı veren Özbek de, Ergün’den gelen rapor doğrultusunda bir transfer bütçesi hazırlayacak. Şimdilik ön plana çıkan 3 isim ise şöyle: Fabio Coentrao, Alvaro Negredo, Hatem Ben Arfa...

Real Madrid’de gözden çıkarılan ve bu sezon fazla forma şansı bulamayan Portekizli Fabio Coentrao, Galatasaray’da sol beke çözüm olarak görülüyor. 29 yaşındaki futbolcu, tecrübesi ve bonservis sıkıntısı yaratmaması sebebiyle yönetimde iştah kabartıyor. Teknik direktör İgor Tudor’un da Coentrao’yu çok beğendiği ve “Tam sistemime yakışacak oyuncu” tanımını yaptığı belirtiliyor.

Sezonu Middlesbrough’da kiralık olarak geçiren Alvaro Negredo, sezon sonunda kulübü Valencia’dan büyük ihtimalle ayrılacak. 31 yaşında 1.86 boyundaki İspanyol santrfor, golcü adayları arasında şu sıralarda yönetimin 1 numaralı ismi konumunda. Ergün’ün, tecrübeli oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Valencia ile olumlu görüşmelerde bulunduğu, Negredo’nun da bu transfere sıcak baktığı, gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Wesley Sneijder’i gözden çıkaran yönetimin, forvet arkası için düşündüğü isim PSG’den Hatem Ben Arfa. Sezon başında gittiği Fransız kulübünde aradığını bulamayan 30 yaşındaki futbolcu, PSG’den büyük ihtimalle ayrılacak. Sarı-Kırmızılılar da, Tunus kökenli Fransız yıldızı kadrosuna katarak, orta sahada Sneijder’e göre daha dinamik bir 10 numarayla yola devam etmeyi düşünüyor. Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün’ün, Avrupa Ligi Yarı Final rövanş karşılaşmasında Lyon’un Ajax’ı 3-1 mağlup etmesine rağmen elendiği maçı Fransa’da izledi. Sarı-Kırmızılı idarecinin, özellikle Ajax’ın birkaç genç oyuncusunu çok beğendiği ve yakın takibe aldığı öğrenildi. Cenk Ergün’ün bu isimler hakkında da rapor hazırlayacağı bildirildi.

Haberin Devamı

(Fanatik)