Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray taraftarı Falcao nöbetinde

Galatasaray taraftarı Falcao nöbetinde

Galatasaray taraftarı Falcao transferini beklerken, süreç uzadıkça, sabırsızlık artıyor... Sarı-Kırmızılılar artık her türlü sosyal medya paylaşımından bir anlam çıkarmaya çalışırken, olası bir resmi açıklamayı herkesten önce görebilmek için geceleri internette Falcao nöbeti tutuyor. Öte yandan Sarı kırmızılıların, yıllık 5.5 milyon Euro'dan 2+1 yıllık teklifini kabul eden dünyaca ünlü golcü, yakın dostlarını arayarak Galatasaray’a geleceğinin sinyallerini vermeye başladı.

Galatasaray taraftarı Falcao nöbetinde

Kolombiyalı golcünün transfer süreci uzadıkça, Sarı-Kırmızılılar tarafların sosyal medyadaki her türlü paylaşımından bir anlam çıkarmaya başladı. Son olarak Galatasaray’ın resmi sosyal medya hesabı, her sabah saat 09.00’da yayınladığı, “Günaydın” mesajını, dün sabah 09.09’da yollayıp, görselin arka fonunda da Falcao’nun harflerinin bulunduğu bir pankartı tercih edince, taraftarlar da, “Acaba bu 9 numaralı Falcao transferine bir gönderme mi” diye sormaya başladı.

Her gönderiyi beğeniyor

Sosyal medya çıkarımları bununla da sınırlı değil, yıldız futbolcunun hesapları saniye saniye takip ediliyor. Falcao, hastanede narkozun etkisiyle, “Fındıkları satalım Falcao’yu alalım” diyen taraftarın videosu başta olmak üzere, Sarı- Kırmızılılar’la ilgili birçok paylaşımı beğenerek, Galatasaray camiasına adeta, “Hazırım” mesajı gönderiyor.

Yönetime büyük baskı

Taraftarların en büyük endişesi ise bu transferin geçen yaz ve devre arasında bir türlü bitmeyen girişimler gibi sonuçlanması ve takımın sezona golcüsüz devam etmesi. Bu doğrultuda yönetim üzerine de sosyal medya üzerinden büyük baskı kuruluyor. İnterneti aktif olarak kullanan yöneticilerin hesaplarına sürekli mesaj gönderen Sarı- Kırmızılılar, kulübün ne yapıp edip Falcao transferini gerçekleştirmesini istiyor.

Haberin Devamı

Kokoreççi bile ‘Falcao’ dedi

Radamel Falcao’nun transferi, Türkiye’de futbolla ilgilenen 7’den 70'e herkesi etkiledi. Bir kokoreççinin, seyyar aracına, “Radamel Falcao kuzu kokoreç” yazarak müşteri çekmeye çalıştığı görüldü.

İki ismi aradı!
Ve Falcao ‘Galatasaray’ ateşini resmen yaktı. Sarı kırmızılıların, yıllık 5.5 milyon Euro'dan 2+1 yıllık teklifini kabul eden dünyaca ünlü golcü, yakın dostlarını arayarak Galatasaray’a geleceğinin sinyallerini vermeye başladı.Radamel Falcao, sosyal medya hesaplarından Galatasaray’a olan ilgisini gösterirken bu kez sarı kırmızılı takımın iki eski kaptanını arayarak, bu konuda ne kadar ciddi olduğunu ortaya koydu.
Kolombiyalı futbolcunun, Galatasaray Kulübü’nde uzun yıllar forma giyip kaptanlık bandını da takan Arda Turan ve Faryd Aly Mondragon’u peş peşe telefonla aradığı ortaya çıktı.Kolombiyalı yıldızın, Atletico Madrid’den takım arkadaşı ve yakın dostu olan Arda Turan’dan Galatasaray ve İstanbul ile ilgili geniş bilgi aldığı öğrenildi.
Falcao’nun, Galatasaray Kulübü’nün durumu, takım yapısı ve taraftarı ile ilgili uzun süre konuştuğu ve Arda Turan’ın da eski takım arkadaşına önemli ayrıntılar aktardığı ifade edildi. Başakşehir’de kariyerini sürdüren Arda Turan, alt yapısından yetiştiği Galatasaray için Falcao’ya, “Kariyerinde unutamayacağın bir kulüp olacaktır” diye övgüyle söz etti. Arda’nın Falcao’ya ayrıca, “Buradaki ambians ve taraftar seni coşturur. Unutulmaz bir deneyim yaşarsın. Ayrıca oturacağın ev başta olmak üzere her konuda da sana yardımcı olurum” dediği öğrenildi.Arda’ya teşekkür eden Kolombiyalı golcü, vatandaşı eski kaleci Faryd Mondragon’dan da Galatasaray için güzel sözler duydu.
Arda gibi Galatasaray’ın büyüklüğünü anlatan Mondragon’un, “Transfer için verdiğin kararın ne kadar doğru olduğunu İstanbul’a adım attığın ilk günden itibaren anlayacaksın” dediği belirtildi.
Falcao transferinin artık, 3 milyon Euro isteyen Monaco Kulübü ile Galatasaray arasındaki pazarlığın sonuçlanmasına kaldığı belirtiliyor. Sarı kırmızılılar, hiç bonservis ücreti ödemeden oyuncuyu almak isterken, önümüzdeki günlerde anlaşmanın açıklanması bekleniyor. (Hürriyet-Fanatik)

Haberin Devamı