Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Cesare'tiyle tarih yazdı!

'Cesare'tiyle tarih yazdı!

Semih ve Sneijder'i yedek bırakarak mağlubiyetin temellerini taktik tablosunda atan Cesare Prandelli, Trabzon'a ilaç oldu.

'Cesare'tiyle tarih yazdı!

G.SARAY’daki asıl sorun ne kondisyon, ne diziliş ne de mali fair-play.. G.Saray’ın en büyük problemi gol atamamak. Sarı-kırmızılılar yıllardır savunmayı hücum ederek yapıyor. Ruhunda, genlerinde bu var. Ancak Prandelli bunu inkar etmeye devam ederken kurduğu takımlarla da gol atmayı istemiyor dedirtiyor.

KISACA resme şöyle bir bakınca hatalar zaten kendiliğinden gözüküyordu dün gece.. 2 haftadır sonradan oyuna girerek galibiyeti getiren Umut yedek, en önemli silahı Sneijder yedek.. Karabük ve Kasımpaşa maçlarında sonradan zorunlulukla döndüğü 4-4-2 sistemi galip gelse de Prandelli'nin yine tek forvetti tercih etmesi.. Belki de Trabzon’un en etkili ataklarını başlatan Bosingwa’nın karşısında takımın en ağır isimlerinden Hakan’ı oynatıp Bosingwa’nın yıldızlaşması..

RAHAT?RAHAT?GEÇTİ

BUNLARA rağmen G.Saray maça istekli ve etkili başladı ama bu ateş sadece 15 dakika sürdü. 4’te Emre kaptığı topu Olcan’la buluşturdu. Onun çaprazdan vuruşunda defans topu çizgiden kornere çeldi. 12’de Burak’ın serbest vuruşu üstten dışarı çıktı. 16’da Olcan ceza sahası içinde müsait pozisyonda çok kötü vurdu. Yavaş yavaş oyuna ağırlığını koyan bordo-mavililer net pozisyonlara girmeye başladı.

Haberin Devamı

24’te Constant altı pastan topu dışarı yolladı. 25’te Bosingwa, Hakan Balta’nın yanından elini kolunu sallayarak geçip içeri kesti. Cardozo’nun volesini Muslera iki hamlede tuttu.

BU KEZ TUTMADI!

2. yarıya Trabzon golle başladı. 58’de Cardozo’nun kafa vuruşunu Yekta çizgiden çeldi. Açılan topu tekrar içeri doldurdular. Arka direkte Medjani net bir kafa vuruşuyla durumu 1-0 yaptı. Prandelli yine Umut’u ve Sneijder’i oyuna alarak maçı yine çeviririm düşüncesi bu sefer tutmadı. 76’da yine kornerde boş kalan Medjani arka direkte yaptığı vuruşla durumu 2-0'a getirdi... 86. dakikada ise Yusuf Erdoğan, G.Saray savunmasını ipe dizip maçın skorunu belirledi: 3-0.