Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray transferi bitirdi! KAP açıklaması...

Galatasaray transferi bitirdi! KAP açıklaması...

Galatasaray'ın, ismi uzun süredir Sarı-kırmızılılar'la anılan Trezeguet ile anlaştığı ve KAP açıklaması için artık saatlerin sayıldığı iddia edildi. Gelişmenin basına yansımasından sadece dakikalar sonra Abdurrahim Albayrak'tan şaşırtan bir açıklama geldi.

Galatasaray transferi bitirdi! KAP açıklaması...

Galatasaray'da transfer hareketliliği sürüyor. Muğdat Çelik ve Nagatomo transferlerini resmen açıklayan Sarı-Kırmızılı takım Trezeguet transferini de sonlandırdı. Cimbom Inter'in de devrede olduğu Trezeguet transferini yarın ya da çarşamba KAP'a bildirecek.

4 yıllık sözleşme imzalanacak

Fanatik'in haberine göre; Mısır'ın Dünya Kupası kadrosunda bulunan ve geçen sezona damga vuran isimlerin başında gelen Trezeguet'in sözleşmesindeki küçük detaylar yüzünden resmi açıklama geçikti. 23 yaşındaki kanat oyuncusu ile yıllık 2 milyon Euro'dan 4 yıllık anlaşma sağlandı.

5 milyon Euro ödenecek

Kasımpaşa'nın Anderlecht'ten 2 milyon Euro'ya bonservisini aldığı Trezeguet için Galatasaray kulübüne 5 milyon Euro ödeyecek.

Geçen sezon Kasımpaşa formasıyla 33 maça çıkan yıldız adayı 16 gol, 6 asistlik performans sergilemişti. Bu arada Mısırlı futbolcu Trezeguet'in de yakın çevresine Galatasaray ile anlaştığını söylediği öğrenildi.

ALBAYRAK'TAN KAFA KARIŞTIRAN AÇIKLAMA

Galatasaray Asbaşkanı Abdürrahim Albayrak, sarı kırmızı takımın transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Kasımpaşalı Trezeguet ile ilgili açıklama yaptı.
A Spor muhabirine açıklamalar bulunan Albayrak, 'Trezeguet gündemimizde yok' dedi.

Haberin Devamı